Τοπικές Ειδήσεις

Δωρεά στη Δομή Παροχής Συσσιτίου από την ΧΕΝ Ρόδου εις μνήμη Βέρας Δράκου

Την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020, εκ μέρους του Δ.Σ της ΧΕΝ, η Πρόεδρος κ. Μουτάφη Δέσποινα, η Ταμίας κ. Ζαννετίδη Φλωρεντία και η Γραμματέας κ. Ντίλλη Φλώρα, παρέδωσαν στην Διευθύντρια του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου κ. Πάττα Δέσποινα, δωροεπιταγές για την αγορά τροφίμων από γνωστές αλυσίδες καταστημάτων του νησιού, με σκοπό την κάλυψη αναγκών της Δομής Παροχής Συσσιτίου, εις μνήμη Βέρας Δράκου , η οποία για πολλά έτη υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της ΧΕΝ Ρόδου και μέλος του Πανελλήνιου Συμβουλίου της ΧΕΝ.

O Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας κ. Γεώργιος – Ευθύμιος Τριάντος , Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πρόνοιας Ρόδου, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στη Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της ΧΕΝ Ρόδου καθώς επίσης , τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια τους στην οικογένεια της εκλιπούσης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου