Τις εντυπωσιακές μετεγγραφικές κινήσεις θέλει να συνεχίσει ο Ηρακλής Μαριτσών, προκειμένου να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» μετά από την απόκτηση των Παναγιώτη Σπάρταλη, Σάββα Παφιάκη, Γιώργου Σκόρπου και Αντώνη Γεωργαλλή, έχουν ρίξει το βάρος στην ενίσχυση της εστίας τους, καθώς θέλουν να προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους, έναν ίσως και δύο τερματοφύλακες.
Ήδη τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων αθλητών έχουν διαρρεύσει, καθώς στο «στόχαστρο» των Μαριτσενών βρίσκεται ο Γιώργος Κουμέντος που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Σ. Ρόδος και ο Γιάννης Μήλιος που στέφθηκε πρωταθλητής της Α’ Κατηγορίας με τον Φοίβο Κρεμαστής.
Οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν προσεγγίσει τους δύο γκολκίπερ, εκφράζοντας το ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες τους, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις τους.
Ωστόσο, το ενδεχόμενο τις αποκτήσεις τους θα χρειαστεί λίγο χρόνο από τους «πρασίνους», καθώς θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις ομάδες που αγωνίστηκαν οι Γιώργος Κουμέντος και Γιάννης Μήλιος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ