Στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας του Ευαγόρα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, έχουν ρίξει το βάρος οι άνθρωποι της ομάδας στο τελευταίο χρονικό διάστημα.
Οι «πράσινοι» της πόλης μας είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τον προπονητή Γιάννη Καμίτση συζητώντας το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας τους, με τις επαφές να γίνονται σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.
Η διοίκηση επιθυμούσε να τελειώσει το θέμα, μέσα στην εβδομάδα, όμως οι πληροφορίες της «δσπορ», αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να καταστεί δυνατό, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το τελικό ραντεβού του νεαρού τεχνικού με τους «πράσινους» αναμένεται μέσα στην προσεχή εβδομάδα, όπου και θα ξεκαθαρίσει η παραμονή του ή όχι στον πάγκο του Ευαγόρα.
Εφόσον ο Γιάννης Καμίτσης συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, τότε άμεσα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, οι «πράσινοι» θα αναγκαστούν να στρέψουν την προσοχή τους στην αγορά για να αναζητήσουν το νέο τους προπονητή.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ