ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Hotel in Europe το Lindos Blu

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Lindos Blu

Με το βρα­βείο Best Hotel in Europe τι­μή­θη­κε το πο­λυ­βρα­βευ­μέ­νο Lindos Blu, της Ρόδου, για το 2016, από την  Διε­θνή Ένωση Πο­λυ­τε­λών Ξε­νο­δο­χεί­ων, στην ευ­ρω­παϊ­κή της διά­σκε­ψη, που έγινε στην Αθήνα, στις 19 και 20 Μαϊου.

Τα βρα­βεία απο­νε­μή­θη­καν στο πλαί­σιο της Σύ­σκε­ψης Κο­ρυ­φής για τα Ξε­νο­δο­χεία Πο­λυ­τε­λεί­ας στην Ευ­ρώ­πη (2016 European Luxury Hospitality Summit) που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στις 19 και 20 Μαϊου στην Αθήνα.

Ηγε­τι­κές προ­σω­πι­κό­τη­τες από το χώρο της πο­λυ­τε­λούς φι­λο­ξε­νί­ας στην Ευ­ρώ­πη συ­γκε­ντρώ­θη­καν στην Αθήνα, για 2 ημέ­ρες, με σκοπό την επι­μόρ­φω­ση, τη δι­κτύ­ω­ση και τη δια­σκέ­δα­ση.

Η Διε­θνής Ένωση Πο­λυ­τε­λών Ξε­νο­δο­χεί­ων είναι πα­γκό­σμιος, μη κερ­δο­σκο­πι­κός ορ­γα­νι­σμός για την ανα­βάθ­μι­ση της βιο­μη­χα­νί­ας της πο­λυ­τε­λούς φι­λο­ξε­νί­ας.

Στην Ένωση συμ­με­τέ­χουν ξε­νο­δό­χοι και επαγ­γελ­μα­τί­ες του του­ρι­σμού από πε­ρισ­σό­τε­ρες από 90 χώρες, ενώ πα­ρέ­χει στα μέλη της πλη­ρο­φό­ρη­ση και συμ­βου­λές για την αντα­γω­νι­στι­κό­τη­τα των επι­χει­ρή­σε­ών τους στον χώρο της πο­λυ­τε­λούς φι­λο­ξε­νί­ας.

Δια­βά­στε πε­ρισ­σό­τε­ρα στο money-tourism.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.