ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ: «ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ, ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΣΑΝ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ».
Τον αφήνω στην πολιτική του απομόνωση και τον ολισθηρό του κατήφορο.
Περιοδεύοντας στα νησιά του βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου, πληροφορήθηκα για το νέο ατόπημα του κ. Παλλά. Συνεχίζει να καταθέτει αναπόδεικτες προσωπικές του απόψεις , να υβρίζει, να συκοφαντεί αλλά τώρα προσθέτει και απειλές. Δεν απάντησε σε κανένα από τα ερωτήματα που του έθεσα, δηλαδή δεν απαντά για την «ταμπακιέρα» αυτός που υπηρετεί τον εξ Αιτωλοακαρνανίας, απερχόμενο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.
Στην πολιτική μου πορεία, έχω μάθει να μιλώ με επιχειρήματα, να κινούμαι στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού, να μην υβρίζω και να μην απειλώ σεβόμενος τον πολιτικό μου αντίπαλο. Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι στον πολιτικό κατήφορο του κ. Παλλά δεν τον ακολουθώ.
Λέξεις που μου απευθύνει (όπως ερπετό κ.τ.λ.) τις αφήνω να τις σχολιάσει και να τις κρίνει η κοινωνία.
Κάποιοι σε αυτές τις εκλογές αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα, την έλλειψη πολιτικού ήθους και την έλλειψη παιδείας. Απεύθυνα συγκεκριμένα ερωτήματα, χωρίς ίχνος προσβλητικής διάθεσης στον κ. Παλλά, που δεν είναι μόνο δικά μου ερωτήματα αλλά και των ψηφοφόρων που θέλουν να ξέρουν την πορεία του καθενός μας (πολιτική, προσωπική, επαγγελματική κ.τ.λ).
Δικαίωμα του να μην απαντήσει. Αλλά δεν έχει το δικαίωμα, και ας του περισσεύει το θράσος, να απειλεί και από πάνω. Εγώ απάντησα στη λάσπη και την παραπληροφόρηση που επιχείρησε εναντίον μου, δηλώνοντας και τα ένσημα και τα πτυχία μου και τα την εκλεγμένη συνδικαλιστική μου ιδιότητα, τα οποία ειρωνεύεται.
Εάν δεν ικανοποιήθηκε το αίτημά του, να είναι και πάλι υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, όπως είπα κατ’ επανάληψη, δε μπορώ να ικανοποιήσω τη ματαιοδοξία και τα προσωπικά προβλήματα του καθένα.
Ας μη χρησιμοποιεί τον πληθυντικό αριθμό. Σε πολιτική απομόνωση βρίσκεται, «υπηρέτης» του απερχόμενου εξ Αιτωλοακαρνανίας ΠΑΣΟΚΟΥ Περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη, ταυτισμένος με τους υπεύθυνους της παρακμής και της οπισθοδρόμησης των νησιών μας.
Υ.Γ.1 Στο βόρειο συγκρότημα των νησιών της Δωδεκανήσου που περιοδεύω, μου θύμισε ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό μας, Γιάννης Βαγγέλης, το ραντεβού που είχατε πριν 3 χρόνια, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, για να περιοδεύσετε μαζί. κ. Παλλά. Ακόμη σας περιμένουν…
Υ.Γ.2 «Τσάμπα μάγκα», όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας, δε θα σας κάνω..ούτε θα φοβηθώ τις ύβρεις και τις απειλές από πολιτικά «παπαγαλάκια» του Μαχαιρίδη και τις «υποστηρικτικές τους δυνάμεις». Σας αφήνω στον πολιτικό βούρκο που κάθε μέρα μπαίνετε πιο βαθιά..
Υ.Γ.3 Ζορίζεται για τον ισχυρό δεσμό συνεργασίας και φιλίας που έχω με τον Γιώργο Χατζημάρκο και τα πρόσωπα που αναφέρει στην ανακοίνωσή του. Δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πλέον ότι είναι «πολιτικά άβουλος», αφού τον «έβαλα» ( δεν γνωρίζω πότε) να τσακωθεί με τον Ζωντανό!!!
Υ.Γ.4 Παραδέχεται επιτέλους, ότι «δεν μιλούσε στα Περιφερειακά Συμβούλια», με ό,τι αυτό συνεπάγεται και μπορεί να εκτιμήσει ο καθένας μας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ