ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεδριάζει Κυβερνητικό Συμβούλιο και Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
υπουργικό
Μέγεθος γραμμάτων

Η προ­ε­τοι­μα­σία της κυ­βέρ­νη­σης για τις προ­γραμ­μα­τι­κές δη­λώ­σεις θα βρε­θεί στο επί­κε­ντρο της συ­ζή­τη­σης που θα γίνει σή­με­ρα, στην συ­νε­δρί­α­ση του Κυ­βερ­νη­τι­κού Συμ­βου­λί­ου στις 3 μ.μ. και στην συ­νε­δρί­α­ση της Κοι­νο­βου­λευ­τι­κής Ομά­δας του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ στις 5 μ.μ..

Η συ­ζή­τη­ση επί των προ­γραμ­μα­τι­κών δη­λώ­σε­ων της κυ­βέρ­νη­σης θα αρ­χί­σει αύριο, Κυ­ρια­κή, και θα ολο­κλη­ρω­θεί την Τρίτη με ψη­φο­φο­ρία.

Στις ση­με­ρι­νές συ­νε­δριά­σεις θα γίνει ανα­λυ­τι­κή συ­ζή­τη­ση για τη στάση της κυ­βέρ­νη­σης ένα­ντι των δα­νει­στών ενό­ψει της συ­νε­δρί­α­σης του Eurogroup την Τρίτη 11 Φε­βρουα­ρί­ου και στην Σύ­νο­δο Κο­ρυ­φής στις 12 Φε­βρουα­ρί­ου.

Κατά τις προ­γραμ­μα­τι­κές δη­λώ­σεις η κυ­βέρ­νη­ση, ανα­μέ­νε­ται να πα­ρου­σιά­σει ανα­λυ­τι­κά το κυ­βερ­νη­τι­κό της πρό­γραμ­μα, αλλά τους άξο­νες των θέ­σε­ών της για τη συμ­φω­νία -γέ­φυ­ρα που προ­τεί­νει στους δα­νει­στές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.