Αθλητικά

Μιχάλης Κρίγκος: «Αναμενόμενη η αναβολή»

Ο πρόεδρος της LFC Ιάλυσος Μιχάλης Κρίγκος μίλησε για τη διακοπή των γυναικείων πρωταθλημάτων, κάνοντας λόγο και για τα έξοδα των νησιωτικών σωματείων σε σχέση με τα αθηναϊκά.
Αναλυτικά στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:
«Η αναβολή που αποφασίστηκε ήταν κάτι που τις τελευταίες ημέρες ήταν ορατή και αναμενόμενη πιστεύω από τις ομάδες. Είναι θέμα που έχει να κάνει με την υγεία, η οποία προέχει για όλες τις αθλήτριες και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου γυναικών. Απόλυτα σεβαστή και κατανοητή η απόφαση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών. Αυτό που θα ήθελα να εκφράσω και να επισημάνω και πιστεύω αντιπροσωπεύει όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών οι οποίες βρίσκονται στα νησιά, όπως η δική μας, είναι ότι έχουμε περισσότερα ταξίδια σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.
Σε έναν όμιλο 8 ομάδων, από τις οποίες οι 5 είναι στην ίδια περιφέρεια, εννοείται ότι τα έξοδα είναι λιγότερα σε σχέση με τις ομάδες των νησιών που έχουν να προγραμματίσουν 6 ταξίδια, αεροπορικώς κυρίως. Εμείς είχαμε κάνει ήδη τον προγραμματισμό μας και κλείσαμε εισιτήρια και ξενοδοχεία, για τον ερχόμενο αγώνα ο οποίος αναβλήθηκε, εδώ και μέρες.
Πλέον πρέπει να προβούμε σε αλλαγή των εισιτηρίων και της διαμονής το οποίο σημαίνει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, ώστε να μην χάσουμε τα εισιτήρια αλλά και την κράτηση του ξενοδοχείου.
Είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη της Επιτροπής όσον αφορά στην επιχορήγηση και την οικονομική ενίσχυση όλων των σωματείων, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που όπως βλέπουμε δεν ξέρουμε πώς θα πορευτούμε και είναι κάτι που επηρεάζει τον προγραμματισμό και τη λειτουργία όλων των ομάδων.
Ο σεβασμός προς τις αθλήτριες του ποδοσφαίρου γυναικών δεν εκφράζεται μόνο όταν προσέχεις την υγεία τους αλλά όταν προσέχεις και μεριμνείς για την σωστή εκπαίδευση και εξέλιξή τους χωρίς να γίνεσαι σάκος του μποξ.
Η υγεία πάνω απ όλα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και όχι μόνο όποτε μας βολεύει, περιμένοντας μήπως ακυρωθεί το πρωτάθλημα και αποφευχθεί ένας αναμενόμενος υποβιβασμός…
Στο γήπεδο έχουμε μεγαλώσει και στο γήπεδο έχουμε μάθει να παίρνουμε αυτό μας αξίζει».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου