ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη 32χρονου ημεδαπού για διαρρήξεις

Δαμιανός Αθανασίου 2 λεπτά ανάγνωση
ΑΤ ΙΑΛΥΣΟΥ

Το τε­λευ­ταίο χρο­νι­κό διά­στη­μα, απα­σχο­λού­σε το Αστυ­νο­μι­κό Τμήμα Ια­λυ­σού η εγκλη­μα­τι­κή δρα­στη­ριό­τη­τα ατό­μου/ων, που διέ­πρατ­τε/αν κλο­πές οι­κιών. Ολες οι πε­ρι­πτώ­σεις πα­ρου­σιά­ζουν συ­νά­φεια ως προς τον τρόπο τέ­λε­σης.

Συ­γκε­κρι­μέ­να, δρά­στης/ες ει­σερ­χό­ταν με αναρ­ρί­χη­ση εντός δια­με­ρι­σμά­των – δω­μα­τί­ων ξε­νο­δο­χεί­ων, εκ­με­ταλ­λευό­με­νος / τις ανοι­χτές μπαλ­κο­νό­πορ­τες, απο­κο­μί­ζο­ντας με αυτόν τον τρόπο πε­ριου­σια­κό όφε­λος και ως προς τον τόπο τέ­λε­σης και συ­γκε­κρι­μέ­να έχουν λάβει χώρα πλη­σί­ον της οδού Απ. Ρο­δί­ων στην Ια­λυ­σό Ρόδου. Συ­γκε­κρι­μέ­να, κα­ταγ­γέλ­θη­καν την 4η Οκτω­βρί­ου 2023 από έναν Αγγλο κά­τοι­κο δω­μα­τί­ου σε συ­γκρό­τη­μα δια­με­ρι­σμά­των επί της οδού Σω­τή­ρος από­πει­ρα κλο­πής, πράξη που έλαβε χώρα, την 3η Οκτω­βρί­ου 2023 και ώρα 01:50, ενώ κοι­μό­ταν.

Αγνω­στος δρά­στης αφού άνοι­ξε την μπαλ­κο­νό­πορ­τα από το δω­μά­τιό του, προ­σπά­θη­σε να ει­σέλ­θει εντός, πλην όμως έγινε αντι­λη­πτός και τρά­πη­κε σε φυγή.

Την 3η Δε­κεμ­βρί­ου 2023 και περί ώρα 6.50 δύο υπή­κο­οι Αλ­βα­νί­ας υπέ­βα­λαν έγκλη­ση σε βάρος άγνω­στου δρά­στη για κλοπή. Ει­δι­κό­τε­ρα άγνω­στος δρά­στης, το χρο­νι­κό διά­στη­μα από 00:05 ώρα της 3ης Δε­κεμ­βρί­ου 2023 έως και 05:00 ώρα της ιδίας, ει­σήλ­θε εντός της οι­κί­ας τους από ανα­σφά­λι­στο πα­ρά­θυ­ρο και αφαί­ρε­σε από τον πρώτο το χρη­μα­τι­κό ποσό των 700 ευρώ και 100 δο­λα­ρί­ων Αμε­ρι­κής και από τον δεύ­τε­ρο ένα πορ­το­φό­λι το οποίο πε­ριεί­χε το χρη­μα­τι­κό ποσό των 1.000 ευρώ δύο κάρ­τες της Εθνι­κής Τρά­πε­ζας, μία κάρτα της τρά­πε­ζας Πει­ραιώς, άδεια ικα­νό­τη­τας οδή­γη­σης και μία ψη­φια­κή κάρτα τα­χο­γρά­φου.

Την ίδια ημέρα και περί ώραν 14.30 κα­ταγ­γέλ­θη­κε από έναν 74χρονο από­πει­ρα κλο­πής πράξη που έλαβε χώρα την 03.05 ώρα. Ει­δι­κό­τε­ρα άγνω­στος δρά­στης ει­σήλ­θε εντός της οι­κί­ας του από ανα­σφά­λι­στη μπαλ­κο­νό­πορ­τα, πλην όμως έγινε αντι­λη­πτός και τρά­πη­κε σε φυγή. Κα­τό­πιν έρευ­νας και προ­α­νά­κρι­σης, επι­σκό­πη­ση βι­ντε­ο­λη­πτι­κού υλι­κού και μαρ­τυ­ρι­κές κα­τα­θέ­σεις προ­έ­κυ­ψε ως δρά­στης ένας 32χρο­νος ημε­δα­πός ο οποί­ος την 21:40 ώρα της 4ης Δε­κεμ­βρί­ου 2023 εντο­πί­στη­κε από αστυ­νο­μι­κούς της ομά­δας ΟΠΚΕ/ΥΑ Ρόδου έξω από την οικία του στην Ια­λυ­σό και προ­σή­χθη. Απο­λο­γού­με­νος απο­δέ­χτη­κε τις πρά­ξεις που του κα­τα­λο­γί­ζο­νται.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.