Ακόμα μία μεγάλη προσωπικότητα που άφησε ανεξίτηλα το στίγμα της στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, επισκέφθηκε τα γραφεία και του μουσείο του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα.
Ο λόγος για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, με τον Σύνδεσμο να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Χουάν Ραμόν Ρότσα !
Ένας από τους μεγαλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Εκείνο το αριστερό του πόδι, δυστυχώς δεν το έχουμε ξαναδεί, έστω να μοιάζει από κάποιον άλλον και είναι πολύ δύσκολο να το ξαναδούμε!
Η μακρινή του μπαλιά ακριβείας, το δυνατό και ευθύβολο σουτ, η εναλλαγή του παιχνιδιού, η φοβερή του προσποίηση, το αέρινο στίλ του δεν λείπει μόνο από τους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά κι από όλους τους υγιείς Έλληνες φιλάθλους!
Χθες (σ.σ. Τετάρτη) πέρασε από τα γραφεία μας, μας άνοιξε την καρδιά του και είδαμε έναν άλλον Χουάν, τον άνθρωπο Χουάν!
Οι ιστορίες του, ιδίως αυτή της ποδοσφαιρικής του ζωής, το πως δηλαδή έφυγε στα 15 του από το σπίτι του για να πάει να παίξει ποδόσφαιρο και να γίνει ποδοσφαιριστής, το πως ξεκίνησε, πως έπαιξε και πήρε πρωτάθλημα Αργεντινής με την πρώτη του ομάδα την Νιούελς Ολντ Μπόις, πως πήγε στην μεγάλη Μπόκα Τζούνιορς και η περιπετειώδης μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό, οι εμπειρίες του στην Εθνική Αργεντινής (είναι 27 φορές διεθνής), οι περιγραφές και ο τρόπος της αφήγησής του, μας καθήλωσαν και μας έκαναν φοβερή εντύπωση !
Να είσαι καλά Χουάν»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ