Πολιτιστικά

Ο Θρόνος του Ήλιου, ξεκίνησε το χειμερινό πρόγραμμα

Ο Θρόνος του Ήλιου, ξεκίνησε το χειμερινό πρόγραμμα ιδιαίτερα ενισχυμένο, με ταινίες 9 Διαστάσεων και ατέλειωτες μικρές ταινίες περιπέτειας, που τον καθιέρωσαν στην καρδιά των Ροδιτών για το μοναδικό σε εμπειρία ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό θέαμα που προσφέρει.

Όταν η τουριστική σαιζόν κλείνει, είναι η ώρα για τους ντόπιους να χαρούν ό,τι δεν πρόλαβαν λόγω του φόρτου εργασίας. Οικογένειες, ζευγάρια, από όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων, απολαμβάνουν τις νέες ταινίες 9 διαστάσεων τη μια μετά την άλλη.

Τα σχολεία, εντάσσουν στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα, ανελλιπώς είτε την κλασσική ταινία «Ο Θρόνος του Ήλιου», είτε τον «ΔΑΡΒΙΝΟ, ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ», την θρυλική « Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ» όσο και τη νέα ταινία «ΕΞΕΡΕΎΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ – Η ΑΡΧΗ» που προβλέπεται να κατακτήσει το κοινό των 9D.

Διακριτές Ζώνες, η ΠΑΙΔΙΚΗ 17.30-18.00, η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ 18.30-19.00 και η ΤΡΟΜΟΥ 22.00-22.30 προσφέρουν μεγάλη ποικιλία μικρών ταινιών. Οι μεγάλες ταινίες προβάλλονται στα ενδιάμεσα.

Οι μεγαλύτερες ηλικίες παρακολουθούν ταινίες από τη ζώνη του τρόμου καθώς και διασκεδαστικές ενώ οι επισκέπτες του νησιού, για τουρισμό, εργασία ή συνέδρια γνωρίζουν τη Ρόδο μέσα από τη γλαφυρή και βιωματική προβολή του «ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ».
Πέρα από τους επισκέπτες που έρχονται από το εξωτερικό, την υπόλοιπη Ελλάδα, ο Θρόνος του Ήλιου έχει καθιερωθεί στους νησιώτες από όλα τα Δωδεκάνησα. Τον γνωρίζουν και δε χάνουν ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάθε νέα ταινία στα ταξίδια τους.

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σαιζόν, τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά γραφεία εκτός των άλλων, προγραμματίζουν προβολές για το προσωπικό καθώς και οι σύλλογοι και ομάδες για τα μέλη τους.
Το πρόγραμμα είναι: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ, 17.30-22.30, την ΚΥΡΙΑΚΗ πρωί επί πλέον 11.30-13.30.

Επικοινωνία, πληροφορίες: 22410 76850, info@throneofhelios.com, www.throneofhelios.com, facebook

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου