Ρεπορτάζ

Ανεκάλεσε την υπογραφή της σε επιστολή της «Ρόδος Αξιών» για τον «Κολοσσός 2047» η Ελένη Καραγιάννη

Την απόφασή της, να ανακαλέσει την υπογραφή της, από το από 29 Σεπτεμβρίου 2021 έγγραφο της δημοτικής παρατάξεως «Ρόδος Αξιών» με το οποίο απέσυρε τα μέλη της από τον αναπτυξιακό οργανισμό του δήμου Ρόδου «Κολοσσός 2047», γνωστοποίησε εγγράφως στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου η κ. Ελένη Καραγιάννη.

Η κ. Καραγιάννη είναι ανεξάρτητη σύμβουλος, στις εκλογές μετείχε στο ψηφοδέλτιο της παρατάξεως του κ. Στράτου Καρίκη και ουδέποτε ενσωματώθηκε στην παράταξη του κ. Δημήτρη Κρητικού.
Στην επιστολή της αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμε κύριε πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Μιχαήλ Σοκορέλο και αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. της Εταιρίας Κολοσσός 2047, με το παρόν θα ήθελα να αaνακαλέσω την υπογραφή μου από το από 29/09/2021 έγγραφο της παρατάξεως ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ, όπως αυτό κατατέθηκε και πρωτοκολλήθηκε στο γενικό πρωτόκολλο του Δήμου Ρόδου και έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 1283/01-10-2021.
Με το παρόν ανακαλώ και οποιαδήποτε άλλη αναφορά στο όνομά μου σε σχέση με το περιεχόμενο του εγγράφου αυτού καθόσον τύποις δεν ανήκω στην παράταξη του κυρίου Δημήτρη Κρητικού με την επωνυμία ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ.
Η εκτίμηση στο πρόσωπο του κ. Δημήτρη Κρητικού παραμένει.
Ρόδος 04-10-2021
Με τιμή
Ελένη Ν. Καραγιάννη»
Θυμίζουμε ότι ο κ. Κρητικός είχε ανακοινώσει με δελτίο τύπου την απόφασή του να αποσύρει τα μέλη της, δημοτικούς συμβούλους και μη, από τον αναπτυξιακό οργανισμό του δήμου.
Η παράταξη εξέφρασε με τον τρόπο αυτό την έντονη διαμαρτυρία της για τις τακτικές που ακολουθεί ο οργανισμός σε ό,τι αφορά στις απευθείας αναθέσεις, επισημαίνοντας ότι με αυτό τον τρόπο θίγεται το δημόσιο συμφέρον και ωφελούνται οι «ημέτεροι».
Αφορμή αποτέλεσε η απευθείας ανάθεση από την εν λόγω εταιρεία σε ιδιωτική λογιστική εταιρεία υπηρεσίας ύψους 26.000 ευρώ με επιπλέον ΦΠΑ.
«Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» θα είναι απέναντι σε τέτοιες πρακτικές καταψηφίζοντας και αναδεικνύοντας τα ζητήματα, πιστή στις αρχές και τις αξίες της χρηστής διοίκησης και της κοινωνικής δικαιοσύνης προς όφελος των πολιτών του τόπου μας», ανέφερε ο κ. Κρητικός και απέσυρε την κ Αικατερίνη Μπιλιά και Ελένη Καραγιάννη και τους αναπληρωματικούς της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου