Ειδήσεις

ΣΕΤΕ: Συνέδριο για νέα δεδομένα & μελλοντικές προκλήσεις στον τουριστικό κλάδο

Το συνέδριο του ΣΕΤΕ με θέμα «Νέα δεδομένα & μελλοντικές προκλήσεις» θα πραγματοποιηθεί στις 17 και στις 18 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο της Αθήνας, «Divani Caravel Hotel».

Πρόκειται για το 15ο συνέδριο το οποίο θέτει στο επίκεντρο της ατζέντας του, την επόμενη ημέρα για τους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου της χώρας, αλλά και την αναπτυξιακή στρατηγική την οποία θα πρέπει να ακολουθήσει ο τομέας, προκειμένου να ξεπεράσει τις συνεχώς αυξανόμενες προκλήσεις στην προσπάθειά του να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Κορμό του Συνεδρίου θα αποτελέσουν η παρουσίαση του αναθεωρημένου Οδικού Χάρτη 2021, τα επόμενα βήματα και οι προκλήσεις για την επίτευξη των στόχων και την ενδυνάμωση του τομέα, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν για την Ελλάδα, στον δρόμο προς την έξοδο από την κρίση, μέσω της διασύνδεσης του τουρισμού με τους υπόλοιπους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Κεντρικοί ομιλητές του 15ου Συνεδρίου θα είναι:

1. Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας

2. Ο επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς

3. Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης

enikonomia.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου