Ειδήσεις

Πολιτική αναγκαιότητα η αύξηση ΦΠΑ στα νησιά-ανοιχτή η επανεξέταση το 2016

Από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης, μιλώντας πριν από λίγο στις προγραμματικές δηλώσεις, είπε ότι η κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να εφαρμόσει μέτρα που δεν ανήκουν στο ιδεολογικό της DNA, αλλά υπάρχει πολιτική αναγκαιότητα για την εφαρμογή τους.
«Η Κυβέρνηση είναι αναγκασμένη να εφαρμόσει μια σειρά από μέτρα που δεν είναι στο ιδεολογικό της πλαίσιο. Ο ΕΝΦΙΑ ο οποίος παραμένει και το 2015 δεν είναι μια πολιτική μας επιλογή, είναι μια πολιτική αναγκαιότητα. Ο ΦΠΑ στα νησιά που αναγκαστήκαμε να επιβάλλουμε, όπως και πολλά άλλα μέτρα είναι μέτρα που δεν είναι πολιτική μας επιλογή αλλά αναγκαιότητα», είπε ο αναπληρωτής υπουργός και τόνισε ότι παραμένει ανοιχτό αυτό που η κυβέρνηση είπε τον Ιούλιο, ότι δηλαδή θα επανεξεταστούν οι συντελεστές το 2016 και θα υπάρξουν αποζημιώσεις μέσα από τη φορολογία εισοδήματος για τους κατοίκους των νησιών αυτών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου