Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Νικήτα Δράκο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον αγώνα των 2χλμ. του Patmos ChoRun 2023, εξέδωσε ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Ο δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας, εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον αθλητή Νικήτα Δράκο, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση και απέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με τη συμμετοχή του στους αγώνες δρόμου 2χλμ Patmos ChoRun 2023, που διεξήχθησαν στην Πάτμο την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.
‘’Νικήτα, σου εύχομαι να συνεχίσεις να τρέχεις τόσο γρήγορα και εμείς να συνεχίσουμε να σε καμαρώνουμε για πολλά χρόνια. Η προσπάθεια και η προσήλωσή σου σε αυτό που αγαπάς, θα σε οδηγούν πάντα σε θετικά αποτελέσματα.
Καλούς αγώνες Νικήτα και καλή επιτυχία’’».
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.