Ειδήσεις

Ryanair: Αλλάζει τιμολογιακή πολιτική για τις αποσκευές

Το 92% των επιβατών της Ryanair θα αγγίξει η νέα τιμολογιακή πολιτική που ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία. Σε ποια κατηγορία θα υπάρχει έως και 50% διαφορά στην επιβάρυνση
Adtech Ad
Με μία αιφνιδιαστική – αλλά ευχάριστη κίνηση – η Ryanair ανακοίνωσε την νέα τιμολογιακή της πολιτική στον τομέα των αποσκευών η οποία έχει εφαρμογή από τις 3 Ιουνίου.
AdTech Ad
Σε ανάρτηση στην κεντρική της ιστοσελίδα η εταιρεία ενημερώνει ότι πέρα από την απλοποίηση των επιλογών χρέωσης αποσκευών (από 108 σε 6), προχωρά σε γενναίες μειώσεις που αγγίζουν την συντριπτική πλειοψηφία των επιβατών της. Πρόκειται για δυο κατηγορίες αυτές των επιβατών των εσωτερικών πτήσεων έως δύο ώρες (σ.σ. η ανακοίνωση προέρχεται από το κεντρικό site της Ryanair) καθώς και τις πτήσεις έως τρεις ώρες που από κοινού καλύπτουν το 92% των επιβατών της εταιρείας.

Έτσι στις πτήσεις εσωτερικού οι τιμές για αποσκευή έως 15 κιλά μειώνονται κατά 50%, από 30 σε 15 ευρώ και για αποσκευή έως 20 κιλά κατά 38%, σε 25 ευρώ από 40 ευρώ που ίσχυε έως τώρα.

Για τις πτήσεις έως τρεις ώρες που αποτελούν σχεδόν τα 3/4 των πτήσεων της Ryanair, η μείωση είναι κατά 17% για αποσκευή έως 15 κιλά και διαμορφώνεται πλέον στα 25 ευρώ από 30 και στα 20 κιλά πέφτει κατά 13%, στα 35 ευρώ έναντι 40 ευρώ που ίσχυε έως χθες.

Τέλος σε ότι αφορά στους επιβάτες πτήσεων με διάρκεια μεγαλύτερης των τριών ωρών δεν θα υπάρχουν αλλαγές στις χρεώσεις και θα παραμείνουν στα 40 ευρώ για την αποσκευή των 15 κιλών και τα 50 ευρώ για αυτή των 20 κιλών.

Μία ακόμη θετική αλλαγή η οποία έρχεται είναι ότι οι πελάτες της εταιρείας θα μπορούν να προσθέτουν αποσκευές στην κράτηση τους μέσω της εφαρμογής για κινητά της Ryanair μέχρι και τρεις ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης.

news247.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου