ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΔ: Αναβάλλεται η συνέντευξη Μεϊμαράκη στην ΕΡΤ λόγω… Τσίπρα

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μεϊμαράκης

Με ανα­κοί­νωσή της η Νέα Δημο­κρα­τία γνω­στο­ποιεί ότι ανα­βάλ­λε­ται η προ­γραμ­μα­τι­σμένη για απόψε συνέ­ντευξη του Βαγγέλη Μεϊ­μα­ράκη στην ΕΡΤ.

Ανα­λυ­τικά η ανα­κοί­νωση:

«Η προ­γραμ­μα­τι­σμένη για απόψε, στο κεντρικό δελτίο ειδή­σεων της ΕΡΤ, συνέ­ντευξη του Προ­έ­δρου της Νέας Δημο­κρα­τίας κ. Ευάγ­γε­λου Μεϊ­μα­ράκη, ανα­βάλ­λε­ται λόγω της καθυ­στέ­ρη­σης, για πάνω από μία ώρα, στην έναρξη της ομιλίας, του Προ­έ­δρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσ­σα­λο­νί­κης, σε σχέση με το αρχικό πρό­γραμμα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.