ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ροδήλιος: Προσπάθησε ο Αριστείδης Κουτούνης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Ροδήλιος- Ποδηλασία- Κουτούνης
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών - Αντοχή, Δελφοί, 2/7/2023. © 2023 Nikos Zagas
Μέγεθος γραμμάτων

Παρά τις δυ­σκο­λί­ες που αντι­με­τώ­πι­σε, ο Αρι­στεί­δης Κου­τού­νης του Ρο­δή­λιου, προ­σπά­θη­σε για το κα­λύ­τε­ρο στο Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα Δρό­μου Elite Αν­δρών – Γυ­ναι­κών.

Στη σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε ο Ρο­δή­λιος ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Το Πα­νελ­λή­νιο Πρω­τά­θλη­μα Δρό­μου Elite Αν­δρών – Γυ­ναι­κών διε­ξή­χθη το διά­στη­μα 30/6 με 2/7/2023 σε Βοιω­τία και Φω­κί­δα και σε μία ακόμη διορ­γά­νω­ση υψη­λού αγω­νι­στι­κού επί­πε­δου ο Αρι­στεί­δης Κου­τού­νης σε έναν ιδιαί­τε­ρα απαι­τη­τι­κό αγώνα, κα­τά­κτη­σε την 19η θέση στον αγώνα αντο­χής. Δεν τα κα­τά­φε­ρε ακόμη στον βαθμό που επι­θυ­μού­με, είναι όμως σί­γου­ρο πως βρι­σκό­μα­στε σε πολύ καλό δρόμο.

Χα­ρα­κτη­ρι­στι­κό της δυ­σκο­λί­ας του αγώνα είναι ότι από τους 49 αθλη­τές στο αγώ­νι­σμα της αντο­χής 17 από τους αθλη­τές που ξε­κί­νη­σαν τον αγώνα δεν τερ­μά­τι­σαν.

Ο Γε­ώρ­γιος Μπού­γλας του Κρό­νου Νί­καιας ήταν ο αθλη­τής που κα­τά­κτη­σε την 1η θέση και τη φα­νέ­λα του πρω­τα­θλη­τής Ελ­λά­δος για το 2023 για 2η δια­δο­χι­κή χρο­νιά με χρόνο 04:24:23.61.

Τη 2η θέση κα­τά­κτη­σε ο Νι­κό­λα­ος – Μι­χα­ήλ Δρά­κος της ASD Aries Cycling με χρόνο 4:25:21.64 και την 3η θέση ο Χα­ρά­λα­μπος Κα­στρα­ντάς του ΠΣ Αί­ο­λος Αθη­νών με χρόνο 4:26:03.62.

Συγ­χα­ρη­τή­ρια στον Αρι­στεί­δη Κου­τού­νη και σε όλους τους αθλη­τές που συμ­με­τεί­χαν».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.