Ειδήσεις

Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης: Πιστοποίηση για δεύτερη συνεχή φορά της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών αποκατάστασης από το Διεθνή Οργανισμό CARF

Τη σημαντικότερη διεθνή πιστοποίηση για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών αποκατάστασης, τη Διεθνή Διαπίστευση CARF έλαβε για δεύτερη συνεχή φορά το Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη πιστοποίηση που απονέμεται σε Κέντρο Αποκατάστασης διεθνώς και αποτελεί απόδειξη της υψηλής ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών Αποκατάστασης.

Χάρη στην πιστότητα και στην ποιότητα των προγραμμάτων και των υπηρεσιών που παρέχει, το Κέντρο ανταποκρίθηκε με απόλυτη επιτυχία στη διαδικασία αυστηρής αξιολόγησης από την ειδική ομάδα επιθεωρητών του Οργανισμού CARF.

H Euromedica- Αρωγή Θεσσαλονίκης συνεχίζει να είναι το μοναδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με Διεθνή Διαπίστευση CARF και ανήκει σε μια επίλεκτη παγκόσμια ομάδα Κέντρων, που έχουν λάβει την πιστοποίηση αυτή στην κατηγορία: «Inpatient Rehabilitation Programmes -Hospital».

Το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, το υψηλό επίπεδο ιατρικής περίθαλψης και φροντίδας και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις είναι οι παράγοντες που έχουν αναδείξει το Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης σε Πρότυπο Κέντρο διεθνώς.

Υγεία και ποιότητα ζωής για όλους

Η αποστολή του Κέντρου είναι να χαρίσει καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής στους πάσχοντες, μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης και αποθεραπείας, προσεγγίζοντας ολιστικά τους ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθήσεις.

Η εξειδικευμένη Ομάδα Αποκατάστασης προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε άτομα που πάσχουν από παθήσεις, όπως τραυματισμοί, νευρολογικές παθήσεις, παθήσεις με οξύ και χρόνιο πόνο, μυοσκελετικές παθήσεις, επιπλοκές του καρκίνου, καρδιαγγειακές παθήσεις, αναπνευστικές παθήσεις, παχυσαρκία και μεταβολικά σύνδρομα κ.ά.

Η Euromedica-Αρωγή Θεσσαλονίκης ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία «Καλύτερη Υγεία για Όλους» στηρίζει τους πάσχοντες, προσφέροντας ειδική έκπτωση έως και 60% στα νοσήλια για όλα τα περιστατικά Κλειστής Νοσηλείας μέσω ασφαλιστικού ταμείου. Το Κέντρο Euromedica–Αρωγή διαθέτει την απόλυτη εξειδίκευση στη Φυσική Ιατρική και Αποκατάσταση, που είναι το όχημα για να ανακτήσουν οι ασθενείς την πίστη στον εαυτό τους και τη λειτουργικότητά τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου