Από τις έξι Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές του Αιγαίου, μόνο τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη θα έχουν πλήρη εκπροσώπηση και στις 4 προκριματικές φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων. Η Τ.Ε. Λέσβου και η Τ.Ε. Σάμου θα έχουν μία απώλεια, ενώ η Τ.Ε. Χίου και η Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων δύο. Από 15 έως 19 Ιουλίου θα παίξουν στην Αθήνα οι παίδες και οι κορασίδες και από 22 έως 26 του ίδιου μήνα οι έφηβοι και οι νεανίδες. Οι ομάδες μας προετοιμάζονται εντατικά για τους αγώνες στην Αθήνα, με τους παίδες του Κολοσσού και τις κορασίδες του Ιπποκράτη Κω να κάνουν την αρχή. Αναλυτικά, οι εκπρόσωποι των Ενώσεων και των Τ.Ε. στο Αιγαίο (γ’ όμιλος).
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ (4 στα 4): Ιπποκράτης Κω (έφηβοι και κορασίδες), Κολοσσός Ρόδου (παίδες), Γ.Α.Σ. Ιάλυσος (νεανίδες)
Ε.ΚΑ.Σ.Κ. (ΚΡΗΤΗ) (4 στα 4): Ο.Α.Α. Ηράκλειο (έφηβοι), Γ.Σ. Εργοτέλης (παίδες), Ηρόδοτος (κορασίδες), Ο.Α. Χανίων (νεανίδες)
Τ.Ε. ΛΕΣΒΟΥ (3 στα 4): Αίολος Μυτιλήνης (έφηβοι), Αιγέας Πλωμαρίου (κορασίδες), Θησέας Παναγιούδας (νεανίδες)
Τ.Ε. ΣΑΜΟΥ (3 στα 4): Αναγέννηση Σάμου (έφηβοι), Αθλέων Σάμου (κορασίδες), Πρωταθλητής παίδων (Αναγέννηση Σάμου ή Πράμνος Ικαρίας)
Τ.Ε. ΧΙΟΥ (2 στα 4): Β.Α.Ο.Λ. Χίου (παίδες- κορασίδες)
Ε.Σ.Κ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ (2 στα 4): Έφηβοι, Παίδες (δεν έχουν αναδειχθεί ακόμη), δεν διοργανώνει πρωτάθλημα νεανίδων, δεν θα πάρει μέρος στις κορασίδες

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ