ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κράτησαν Χατζηφούντα, νέα επένδυση με Σαββούλη

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ- ΧΑΤΖΗΦΟΥΝΤΑΣ

Χωρίς προ­βλή­μα­τα συ­νε­χί­ζε­ται η υλο­ποί­η­ση του προ­γραμ­μα­τι­σμού στην ομάδα του ΓΑΣ Ιά­λυ­σου, ενό­ψει της συμ­με­το­χής της στο πρω­τά­θλη­μα της Football League 2, σύμ­φω­να με τον σχε­δια­σμό που έχει κάνει ο προ­πο­νη­τής Πέ­τρος Μίχος, σε συ­νερ­γα­σία με την διοί­κη­ση.

Οι «το­ξο­βό­λοι» δια­τή­ρη­σαν στις τά­ξεις τους, ακόμα ένα πο­δο­σφαι­ρι­στή του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ, ο οποί­ος απο­τέ­λε­σε έναν από τους πρω­τα­γω­νι­στές της πε­ρα­σμέ­νης άκρως επι­τυ­χη­μέ­νης σεζόν.

Ο λόγος για τον Μα­νώ­λη Χα­τζη­φού­ντα, που ενι­σχύ­ει την επι­θε­τι­κή γραμ­μή του συλ­λό­γου και τη νέα χρο­νιά.

Οι «το­ξο­βό­λοι» γνω­στο­ποί­η­σαν την επέ­κτα­ση της συ­νερ­γα­σί­ας με τον υψη­λό­σω­μο φόρ, με την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση:

«Ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος ανα­κοι­νώ­νει την ανα­νέ­ω­ση της συ­νερ­γα­σί­ας με τον πο­δο­σφαι­ρι­στή Μα­νώ­λη Χα­τζη­φού­ντα. Ο έμπει­ρος επι­θε­τι­κός θα συ­νε­χί­σει να αγω­νί­ζε­ται με την φα­νέ­λα της ομά­δας μας και την νέα αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο».

Στην επί­ση­μη ιστο­σε­λί­δα του ΓΑΣ Ιά­λυ­σου, φι­λο­ξε­νή­θη­καν και οι ακό­λου­θες δη­λώ­σεις του Μα­νώ­λη Χα­τζη­φού­ντα:

«Είμαι πολύ χα­ρού­με­νος που για ακόμα μια χρο­νιά θα ανήκω στην ομάδα του Ιά­λυ­σου. Σί­γου­ρα το επί­πε­δο φέτος θα είναι υψηλό, αλλά εγώ και οι συ­μπαί­κτες μου πι­στεύω θα κά­νου­με ό,τι είναι κα­λύ­τε­ρο για να κα­τα­φέ­ρου­με τους στό­χους μας. Ευ­χα­ρι­στώ πολύ τη διοί­κη­ση για την εμπι­στο­σύ­νη που μου έδει­ξε».

Από εκεί και πέρα, ο σύλ­λο­γος μετά την από­κτη­ση του Πα­να­γιώ­τη Τρέχα, προ­χώ­ρη­σε σε ακόμα μια με­τεγ­γρα­φι­κή επέν­δυ­ση για τον παρόν και το μέλ­λον του ΓΑΣ Ιά­λυ­σου.

Ο λόγος για το νεαρό αμυ­ντι­κό μέσο, Τίμο Σαβ­βού­λη που αγω­νι­ζό­ταν στον Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών.

Όπως είχε απο­κα­λύ­ψει στο φύλλο της Κυ­ρια­κής η «δσπορ», οι άν­θρω­ποι του Ιά­λυ­σου είχαν ολο­κλη­ρώ­σει και το τυ­πι­κό μέρος της από­κτη­σης του νε­α­ρού άσου και πλέον επι­ση­μο­ποί­η­σαν την με­τεγ­γρα­φή του, με την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση:

«Ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος ανα­κοι­νώ­νει την έναρ­ξη της συ­νερ­γα­σί­ας με τον πο­δο­σφαι­ρι­στή Τι­μό­θεο Σαβ­βού­λη. Ο νε­α­ρός αμυ­ντι­κός μέσος, που τα τε­λευ­ταία χρό­νια αγω­νι­ζό­ταν στον Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών, απο­τε­λεί ακόμα ένα τα­λέ­ντο που προ­στέ­θη­κε στο ρό­στερ της ομά­δας μας για την νέα αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο».

Με αφορ­μή την με­τεγ­γρα­φή του, ο Τίμος Σαβ­βού­λης δή­λω­σε τα ακό­λου­θα στην επί­ση­μη ιστο­σε­λί­δα των «το­ξο­βό­λων»:

«Είμαι πολύ χα­ρού­με­νος που ανήκω στην ομάδα του Ιά­λυ­σου. Το επί­πε­δο βέ­βαια θα είναι υψη­λό­τε­ρο, αλλά εύ­χο­μαι η ομάδα να πε­τύ­χει τους στό­χους της. Θέλω να ευ­χα­ρι­στή­σω τον Απόλ­λω­να Κα­λυ­θιών και τον Ιά­λυ­σο για την εμπι­στο­σύ­νη που μου έδει­ξαν».

Από εκεί και πέρα, οι άν­θρω­ποι του συλ­λό­γου, συ­νε­χί­ζουν τις επα­φές και με τους υπό­λοι­πους νε­α­ρούς και μη πο­δο­σφαι­ρι­στές που έχουν ξε­χω­ρί­σει από ομά­δες των νη­σιών μας, προ­κει­μέ­νου να τους εντά­ξουν στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό τους.

Όπως έχει γρά­ψει η «δσπορ», οι «το­ξο­βό­λοι» βρί­σκο­νται κοντά στην από­κτη­ση συ­νο­λι­κά εννέα νε­α­ρών τα­λα­ντού­χων πο­δο­σφαι­ρι­στών ( με­τα­ξύ αυτών ήταν και οι Πα­να­γιώ­της Τρέ­χας και Τίμος Σαβ­βού­λης), καθώς θέ­λουν να εντά­ξουν στην ομάδα τους με­ρι­κά από τα κα­λύ­τε­ρα τα­λέ­ντα της Δω­δε­κα­νή­σου.

Μέσα στα επό­με­να 24ωρα, υπάρ­χει με­γά­λη πι­θα­νό­τη­τα οι άν­θρω­ποι του ΓΑΣ Ιά­λυ­σου να ανα­κοι­νώ­σουν και άλλες με­τεγ­γρα­φές νε­α­ρών τα­λα­ντού­χων πο­δο­σφαι­ρι­στών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.