Αθλητικά

Φοίβος: Δυναμικό ξεκίνημα για μία πορεία πρωταθλητισμού

Από τα «βαριά» ονόματα της ομάδας επέλεξε να ξεκινήσει η διοίκηση του Φοίβου τη διαδικασία των ανανεώσεων συνεργασιών και αν μη τι άλλο, οι πρώτες επιτυχίες που κατέγραψε συνιστούν έναν καλό οιωνό για την τελική υλοποίηση του πλάνου της.
Η αρχή έγινε αυτονόητα με τον αρχηγό Νίκο Ορφανίδη, που θα συνεχίσει να υπηρετεί τον αγαπημένο του σύλλογο για άλλη μία χρονιά, ενώ ως ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η παραμονή του ποιοτικού μέσου Τάσου Κιοσέογλου, στον οποίο θα στηρίξουν οι Κρεμαστενοί ένα μεγάλο μέρος της προσπάθειάς τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Δωδεκανήσου. Οι δύο συμφωνίες επισημοποιήθηκαν μέσα από τις παρακάτω ανακοινώσεις:
Ο Νίκος Ορφανίδης
«Η σημαία στον ιστό της… Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη συμφωνία μας με τον αρχηγό της ομάδας μας Νίκο Ορφανίδη για τη νέα σεζόν. Οι υψηλοί στόχοι της ομάδας για τη νέα περίοδο, σε συνδυασμό με την αγάπη του αρχηγού για την ομάδα, έκαναν τη συμφωνία τυπική διαδικασία μέσα σε λίγα λεπτά. Ευχόμαστε στον αρχηγό καλή σεζόν με υγεία».
Ο Τάσος Κιοσέογλου
«Το διοικητικό συμβούλιο του Φοίβου Κρεμαστής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κιοσέογλου. Τρία χρόνια πριν, όταν κάναμε τις πρώτες συζητήσεις με τον Τάσο για να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας, καταλάβαμε αμέσως ότι πέρα από έναν καλό ποδοσφαιριστή, έχουμε να κάνουμε κει με έναν αδαμάντινο χαρακτήρα. Στις πρωταγωνιστικές βλέψεις που έχει φέτος η ομάδα μας, ο Τάσος είναι η βάση για την πραγματοποίησή τους. Ευχόμαστε στον Τάσο καλή σεζόν, με υγεία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου