Ειδήσεις

Επίκαιρα ζητήματα Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου

Το Ινστιτούτο Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου διοργανώνει σήμερα και ώρα 18:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου, με την υποστήριξη του ΛΕΑΔ Ρόδου και του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου εκδήλωση με θέμα: «ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ»
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την Προεδρία του κ. Χρίστου Μυλωνόπουλου [Καθηγητή ΕΚΠΑ, Πρόεδρος ΙΕΔΠΔ] και με εισηγητές τους κ.κ. Πολυχρόνη Τσιρίδη [Δικηγόρος ΔΝ]: Παράλληλες Ποινικές Διαδικασίες εντός της Ε.Ε. (σύγκρουση συμφερόντων- δεδικασμένο), Θεολόγο Δομένικο Δελλήβεη [Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών]: Θαλάσσια Ρύπανση- Οδηγία 2005/35/ΕΚ, Άγγελο Κωνσταντινίδη [Καθηγητής ΔΠΘ]: Προστατευόμενοι Μάρτυρες και Μάρτυρες Δημοσίου Συμφέροντος και Στέφανο Στανέλλο [Δικηγόρος ΔΝ] Κρυπτονομίσματα και «Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου