Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής των play offs του πρωταθλήματος της Super League 1, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Μαΐου.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου θα διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα- ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» στις 18:00.
Βοηθοί θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας) και ο Χασάν Κούλα (Ξάνθης), 4ος διαιτητής ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), διαιτητής VAR ο Λετονός Andris Treimanis, A.VAR ο Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου) και παρατηρητής διαιτησίας ο Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας).































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.