Αθλητικά

ΠΑΕ Ρόδος: Οι αποφάσεις για Καλαμάτα και Παναθηναϊκό Β’

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Super League 2 ανακοίνωσε τις αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της, που μεταξύ άλλων αφορούσαν και τα παιχνίδια της Ρόδου με αντίπαλο την Καλαμάτα και τον Παναθηναϊκό Β’, στα οποία τα «ελάφια» δεν κατέβηκαν για να αγωνιστούν.
Όπως αναμενόταν, οι αναμετρήσεις κατοχυρώθηκαν σε Καλαμάτα και Παναθηναϊκό Β’ με σκορ 3-0, ενώ επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο στους «πράσινους».
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη προσέλευσης στο γήπεδο του αγώνα έγκαιρα πριν την καθορισμένη έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ την χρηματική ποινή των 8.000€ και την τιμωρεί με απώλεια του αγώνα μεταξύ της ομάδας ΠΑΕ Καλαμάτα και της ιδίας ως γηπεδούχου υπέρ, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 17.4.2022 στο γήπεδο Στάδιο Διαγόρας, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League 2 με τέρματα 0-3.
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη προσέλευσης στο γήπεδο του αγώνα έγκαιρα πριν την καθορισμένη έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ την χρηματική ποινή των 8.000€ και την τιμωρεί με απώλεια του αγώνα μεταξύ της ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β και της ιδίας ως φιλοξενούμενης, ο οποίος επρόκειτο να διεξαχθεί στις 27.4.2022 στο γήπεδο Ασπροπύργου, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League 2 με τέρματα 0-3. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, της μη έγκαιρης δήλωσης της αδυναμίας συμμετοχής της , στον επίδικο αγώνα, με συνέπεια να μετακινηθούν ασκόπως η αντίπαλη ομάδα και οι διαιτητές του αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ την χρηματική ποινή των 500€. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ κατά συγχώνευση, συνολική χρηματική ποινή 8.250€».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου