ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Φοίβος Δεληβοριάς τραγουδάει για την Ελένη Τοπαλούδη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Δεληβοριάς

Στο ομώ­νυ­μο τρα­γού­δι από τον δίσκο του «ΑΝΙΜΕ» που μόλις κυ­κλο­φό­ρη­σε

Μια από τους πιο αγα­πη­μέ­νες φωνές του ελ­λη­νι­κού τρα­γου­διού τις τε­λευ­ταί­ες δε­κα­ε­τί­ες, ο Φοί­βος Δε­λη­βο­ριάς, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο δε στα­μα­τά να βρί­σκε­ται στην επι­και­ρό­τη­τα. Παρ’ όλα αυτά, είχε 7 χρό­νια να δώσει στο κοινό νέα δι­σκο­γρα­φι­κή δου­λειά.

Όλα αυτά μέχρι τώρα, μιας και ο μου­σι­κός μόλις κυ­κλο­φό­ρη­σε τον νέο και 8ο δίσκο του, «ΑΝΙΜΕ», βά­ζο­ντας τέλος στην ανα­μο­νή.

Στα 10 κομ­μά­τια του δί­σκου, ο Δε­λη­βο­ριάς κι­νεί­ται ανά­με­σα σε όλα αυτά που μας έχει συ­νη­θί­σει καθ’ όλη τη διάρ­κεια της κα­ριέ­ρας του, δη­λα­δή σε μια ρο­μα­ντι­κή ανα­πό­λη­ση, στις πάντα αι­σθη­τές ανα­φο­ρές στα πράγ­μα­τα που απαρ­τί­ζουν το σύ­μπαν του, αλλά και όλα εκεί­να που έρ­χο­νται από την επι­και­ρό­τη­τα και δεν μπο­ρεί να μην τα σχο­λιά­σει.

Όσον αφορά το τε­λευ­ταίο, κοι­τώ­ντας το tracklist του «ΑΝΙΜΕ» στο ένατο κομ­μά­τι θα δούμε ένα γνώ­ρι­μο όνομα: «Ελένη Το­πα­λού­δη». Απλά με το όνομα της φοι­τή­τριας που βιά­στη­κε και δο­λο­φο­νή­θη­κε στην Ρόδο απο­φά­σι­σε ο μου­σι­κός να ονο­μά­σει το τρα­γού­δι που έγρα­ψε γι’ αυτήν.

Το ακού­τε πα­ρα­κά­τω:

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.