Ρεπορτάζ

Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής εταιρείας από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ΝΟΡ

Αναρτήθηκε χθες στην Διαύγεια, το Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής της εδρεύουσας στη Ρόδο επί της Πλατείας Κουντουριώτη Ομόρρυθμης Εταιρείας με την επωνυμία «Ε.ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ – Ι.ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ Ο.Ε.» και το διακριτικό τίτλο «QUALITY» που εξέδωσε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Ανώνης Καμπουράκης σε εκτέλεση απόφασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ρόδου.
Το πρωτόκολλο θα επιδοθεί στην εταιρεία μέσω δικαστικού επιμελητή και θα υλοποιηθεί με την άρση των μέτρων διάδοσης του Κορωνοϊού:
Στο διατακτικό της απόφασης αναφέρονται τα εξής:
Αποφασίζουμε
1. Αποβάλλουμε διοικητικά την εδρεύουσα στη Ρόδο (Πλατεία Κουντουριώτη αριθ. 9) ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «Ε. ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ – I. ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ Ο.Ε» και το διακριτικό τίτλο «QUALITY» νόμιμα εκπροσωπούμενη (με Α.Φ.Μ 999244720), καθώς και κάθε τρίτο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που έλκει από αυτήν δικαιώματα ή κατέχει για λογαριασμό της, από το Δημοτικό Ακίνητο και συγκεκριμένα από τους απεικονιζόμένους στο συνημμένο και στο μεταξύ αυτής και του παραχωρησιούχου Ν.Ο.Ρ. από 27-7-2004 ιδιωτικό συμφωνητικό μισθώσεως τοπογραφικό διάγραμμα των μηχανικών Δημητρίου Αδαμάκη και Βαρβάρας Στεφανίδου χώρους και δη: α] χώρο κυρίας χρήσης, περικλειόμενο με τα γράμματα Ρ.Σ.Ο.Ξ.Ν.Π.Ρ (Α2), επιφάνειας 63,62 τ.μ, β] χώρο βοηθητικής χρήσης, περικλειόμενο με τα γράμματα Σ.Τ.Λ.Ο.Σ (A3), επιφάνειας 28 τ.μ, γ] χώρο WC, περικλειόμενο με τα γράμματα Υ.Φ.Χ. Ψ.Ω.Υ (Α6), επιφάνειας 26,87 τ.μ, δ] υπαίθριο χώρο, περικλειόμενο με τα γράμματα Α.Β.Γ.Δ.Α (Α1), επιφάνειας 145,43 τ.μ, ε] υπαίθριο χώρο, περικλειόμενο με τα γράμματα Ο.ΛΉ.Ν.Ξ.Ο (Α4), επιφάνειας 21,83 τ.μ, στ] υπαίθριο χώρο, περικλειόμενο με τα γράμματα Ε.Ζ.Η.Θ.Ι.Κ.Ε (Α5), επιφάνειας 43,82 τ.μ,, ζ] χώρο WC, περικλειόμενο με τα γράμματα Α’ Β’ Γ Δ’ A’ (Α7), επιφάνειας 7,74 τ.μ και η] χώρο WC, περικλειόμενο με τα γράμματα Β’ Γ’ Ζ’ Ε’ Β’ (Α8), επιφάνειας 17,67 τ.μ, που χρησιμοποιεί ως κυλικείο, μπαρ, σνακ – μπαρ και από κάθε άλλο γενικά χώρο του όλου εν λόγω Δημοτικού ακινήτου με τα κτηματολογικά στοιχεία: Τόμος Οικοδομών Ρόδου 1, Φύλλο 2, Μερίδα Ι-3 και Φάκελος 4609, ιδιοκτησίας του Δήμου Ρόδου δυνάμει του άρθρ. 8 παρ. 4 ΝΔ 920/1971, νόμιμα μεταγραφέντος.
2. Η προαναφερόμενη Ο.Ε. υποχρεούται επίσης, με την λήψη της παρούσας, να απομακρύνει με δικές της δαπάνες τις αυθαίρετες κατασκευές στον άνω χώρο, από τον οποίο αποβάλλεται με την παρούσα απόφαση.
3. Επίσης η αποβαλλόμενη Ο.Ε. μπορεί, σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ.3 του ΑΝ 263/1968, όπως αντικαταστάθηκε από την παρ. 3 του άρθρου μόνου του Α.Ν. 317/68, εφόσον διεκδικεί δικαιώματα κυριότητας στην έκταση από την οποία αποβάλλεται, να ασκήσει ανακοπή κατά του πρωτοκόλλου αυτού, ενώπιον του αρμοδίου εκ της τοποθεσίας του ακινήτου Ειρηνοδικείου
Ρόδου σε ανατρεπτική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από της παραλαβής του, κατά τον νόμο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου