Στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης υποδέχθηκε την Τρίτη, 6 Μαΐου, τους αξιωματικούς του Αμερικανικού πλοίου USS Donald Cook, η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου, κα Ελευθερία Φτακλάκη.

Στην συνάντηση με την κα Φτακλάκη συμμετείχαν ο Κυβερνήτης του USS Donald Cook, Αντιπλοίαρχος κ. Scott Jones, ο Ύπαρχος, Αντιπλοίαρχος κ. Charles Hampton, ο Ναυτικός Ακόλουθος των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Αντιπλοίαρχος κ. Jonathan Schwartz, και η συνεργάτης του, κα Elena Galindo.

Η αποστολή των αξιωματικών του Αμερικανικού Ναυτικού εξέφρασε στην Αντιπεριφερειάρχη την ικανοποίησή της για την ευκαιρία να επισκεφθούν το νησί μας τα 300 μέλη του πληρώματος, ενώ η κα Φτακλάκη τους ενημέρωσε για τα αξιοθέατα του νησιού, τους διαβεβαίωσε για την τοπική φιλοξενία και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή τους. Στο τέλος της συνάντησης η Αντιπεριφερειάρχης και οι Αμερικανοί αξιωματικοί αντήλλαξαν δώρα.

Το USS Donald Cook σταθμεύει στην Ισπανία, θα βρίσκεται στη Ρόδο έως τις 10 Μαΐου, οπότε και θα αναχωρήσει για την Ανατολική Μεσόγειο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ