Αθλητικά

Δεν αλλάζει δομή ο Κλεόβουλος, επανεκκινεί μετά το Πάσχα

Με χρονιά ειδικών συνθηκών έμοιαζε η φετινή για τον Κλεόβουλο, οι άνθρωποι του οποίου είχαν θέσει ως κύριο στόχο την παραμονή της ομάδας στην Α’ κατηγορία Blue Star Ferries, περιμένοντας τη βελτίωση των ευρύτερων συνθηκών προκειμένου να την καταστήσουν ξανά πιο ανταγωνιστική.
Έστω κι αν χρειάστηκε να περιμένουν την προτελευταία αγωνιστική και το παιχνίδι με τον Ακουσίλαο, οι Λίνδιοι τα κατάφεραν και ξεκίνησαν πλέον τις διακοπές τους, που για τους ανθρώπους της διοίκησης θα είναι μειωμένης διάρκειας, καθώς αμέσως μετά το Πάσχα θα σηκώσουν τα «μανίκια», προκειμένου να αρχίσουν να οργανώνουν την ομάδα ενόψει της συμμετοχής της στις διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος Στέφανος Μυριαλλής έχει όλη την καλή διάθεση να συνεχίσει, περιμένει δε να επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις του για μεγαλύτερη βοήθεια από τους παράγοντες της περιοχής.
Εφόσον δεν αλλάξει κάτι και ο σημερινός διοικητικός κορμός παραμείνει, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως πρώτη επιλογή για την τεχνική ηγεσία θα είναι ξανά ο Δημήτρης Δογιάμας, τον οποίο ο Στέφανος Μυριαλλής και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να εμπιστεύονται απόλυτα. Στην πραγματικότητα, το μέλλον του Δημήτρη Δογιάμα στον Κλεόβουλο εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου