Με ανησυχητικό ρυθμό εξαπλώνεται η επιδημία του κορωνοϊού στον κόσμο, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να απευθύνει νέες συστάσεις.
«Όλες οι χώρες θα πρέπει να καταστήσουν κορυφαία προτεραιότητά τους την αναχαίτιση του Covid-19», προέτρεψε ο ΠΟΥ.
«Είμαστε στα πρόθυρα να φτάσουμε τα 100.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Αντανόμ Γκρεμπρεγιεσούς κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων. Η επιδημία «εξαπλώνεται γεωγραφικά και είναι βαθιά ανησυχητική», πρόσθεσε.
Με βάση την καταμέτρηση που κάνει το πρακτορείο Reuters, τα κρούσματα έχουν ήδη ξεπεράσει τις 100.000 σε όλον τον κόσμο και ανέρχονται σε περίπου 100.300.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.