Αθλητικά

«Αυλαία» στο τουρνουά Ε3 στον Ρ.Ο.Α.

Στον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης θα ξεκινήσουν σήμερα οι αγώνες του ΟPEN Πρωταθλήματος Ε3 10ης εβδ. (Α/Κ 12-14-16 ετών) που θα διαρκέσουν από σήμερα έως την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020, με πιθανότητα παράτασης Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020. Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης:

Έδρα αγώνων: ΡΟΔΙΑΚΟΣ Ο.Α.- Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα, περιοχή Κορακόνερο, Ρόδος. Υπεύθυνος αγώνων: ΠΑΝΑΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (6942011005)
Επιδιαιτητής: ΣΚΟΥΡΜΑΛΛΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ (6942222357) Γραμματεία: ΓΕΝΗΜΑΝΩΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ (2241020960) Ιατρός: ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (6946002463)
Αριθμός γηπέδων: 5 γήπεδα greenset Μπάλες: Wilson +2 Χωμάτινα (σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής)
Υποχρεώσεις αθλητών :
➢Δελτίο Αθλητικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.), όπως αυτή εκδίδεται από την Ομοσπονδία.
➢Ετήσια ενεργοποίηση ΔΑΤ: Το Δελτίο ενεργοποιείται κάθε χρόνο με την καταβολή παράβολου, που θα περιλαμβάνει και το κόστος της Κάρτας Αθλητή. Για την Ενεργοποίηση του Δ.Α.Τ. απαιτείται από τους αθλητές: α) να έχουν θεωρημένη και να έχουν κοινοποιήσει στην Ομοσπονδία, την ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ, (η οποία εκδίδεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα www.e-efoa.gr, θεωρείται από καρδιολόγο ή πιστοποιημένο γιατρό και ισχύει για ένα έτος από τη θεώρησή της) και β) να έχουν καταβάλει το σχετικό παράβολο ενεργοποίησης το οποίο προκύπτει από τους πίνακες του αγωνιστικού σχεδιασμού της ΕΦΟΑ. Με ενεργοποιημένο ΔΑΤ λαμβάνουν μέρος σε όλα τα πρωταθλήματα και η Αθλητική Ταυτότητα (η οποία εκδίδεται μόνο μία φορά) αποδεικνύει μόνο την ταυτοπροσωπία
➢παράβολο συμμετοχής 15 €. Οι νικητές είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στην έδρα των αγώνων μία (1) ώρα μετά τη λήξη του αγώνα τους για διαιτησία (σε περίπτωση που τους ζητηθεί) με ποινή αποκλεισμού σε περίπτωση άρνησης. Δεν μπορεί να κάνει διαιτησία αθλητής σε αγωνιζόμενο από τον Όμιλό του
Επιλογή αθλητών/τριών: Η κατάρτιση των ταμπλό, θα γίνει βάση της Πανελλήνιας Βαθμολογίας των αθλητών-τριών της 8ης εβδομάδας.
Σύστημα-Τρόπος διεξαγωγής αγώνων: Σύστημα Knock-out
Μέχρι και τον γύρο των 16 οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 2 sets των 6 games (σε περίπτωση ισοπαλίας (1-1 set, tiebreak των 10 πόντων). Από τον γύρο των 8 (προημιτελικοί) θα διεξαχθούν σε 2 νικηφόρα sets των 6 games.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου