Ειδήσεις

Την αντίθεσή του στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου εκφράζει το Ε.ΠΑ.Μ. Ρόδου

Το Ενιαίο Παλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) Ρόδου καταγγέλλει το μεθοδευμένο και διακριτικό ξεπούλημα του αεροδρομίου του νησιού μας “ΔΙΑΓΟΡΑΣ”. Ο κος Ευστάθιος Κουσουρνάς, ως υποτακτικός βουλευτής υπογράψας του πρώτου μνημονίου, συνδράμει με το αξίωμα του Δημάρχου τις διαδικασίες εκποίησης της περιουσίας μας μέσω του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.προβάλοντας τις ανερυθρίαστα ως επενδύσεις.

“Επενδύσεις” όπως η Ροδιακή Έπαυλη, οι Πηγές Καλλιθέας, ο Προφήτης Ηλίας και περιοχές Natura, Αρχαιολογικοί χώροι και ακίνητα της Μεσαιωνικής Πόλης, μαρίνες και λιμάνια, ΔΕΥΑΡ, οδικό δίκτυο Γκόλφ Αφάντου και ό,τι άλλο μας κληροδοτήθηκε αποκτημένο με αίμα γενεών, ξεπουλιούνται μέσω του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. με τις πιο αδιαφανείς, σκοτεινές και εκβιαστικές διαδικασείς που γνώρισε ποτέ ο τόπος.

Όσο για διαδικασίες δημόσιου διαλόγου με τους Δημότες, αυτές του είναι απεχθείς. Προτιμά να τους αντικρύζει μέσω καμερών στις παρελάσεις. Πρακτικές και συμπεριφορές που καταδεικνύουν το τραγικό έλλειμμα Δημοκρατίας και ήθους της πολιτική τάξης σε κάθε βαθμό διοίκησης ώς αίτιο της καταστροφής.

Η ανάπτυξη της πατρίδας δεν θα έρθει με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τους κάθε λογής υποτελείς ευρωλιγούρηδες και ξεπουλητάδες. Η ανάπτυξη θα έρθει όταν ο λαός ξεφορτωθεί την συμμορία των πρόθυμων και πορευθεί με ένα πραγματικό σχέδιο ανάπτυξης φτιαγμένο από τον ίδιο με το βλέμμα στο μέλλον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου