ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμαρχος Λέρου: Απάντηση στον διοικητή του ΚΘΛ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μιχάλης Κόλιας

Με έκ­πλη­ξη δια­βά­ζω την ανάρ­τη­ση του κ. Νίκου Χα­ρα­λά­μπη διο­ρι­σμέ­νου Διοι­κη­τή του ΚΘΛ.

 

Λυ­πά­μαι πραγ­μα­τι­κά που ο κομ­μα­τι­κά το­πο­θε­τη­μέ­νος φαμ­φα­ρο­λό­γος δεν σέ­βε­ται, ούτε αυτή την στιγ­μή, τους αν­θρώ­πους που χά­θη­καν αλλά κι αυ­τούς που ακόμα κιν­δυ­νεύ­ει η ζωή τους, πο­λι­τι­κο­ποιώ­ντας ακόμα και αυτό το δυ­σά­ρε­στο γε­γο­νός.

 

Θε­ω­ρεί ότι θα πλή­ξει πο­λι­τι­κά τον Δή­μαρ­χο και την Δη­μο­τι­κή αρχή, κα­τη­γο­ρώ­ντας ότι ήταν απού­σα λόγω του ότι δεν υπάρ­χουν ψήφοι.

 

Η αθλιό­τη­τα του αυτή κα­ταρ­ρί­πτε­ται πα­τα­γω­δώς, διότι ο Δή­μαρ­χος απο τις πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες ήταν ΠΑΡΩΝ, στο ση­μείο του ναυα­γί­ου, συ­νερ­γα­ζό­με­νος με το Λι­με­ναρ­χείο, την Αστυ­νο­μία, το ΕΚΑΒ, την Πυ­ρο­σβε­στι­κή, τον Φρού­ραρ­χο, την Ομάδα Διά­σω­σης, τους Υπαλ­λή­λους του Δήμου μας, τους Αλιείς και όλους τους συ­μπα­τριώ­τες μας, οι οποί­οι έδω­σαν τον δικό τους αγώνα μαζί με τους για­τρούς , το νο­ση­λευ­τι­κό προ­σω­πι­κό, τους υπαλ­λή­λους του ΚΘΛ και τον Διευ­θυ­ντή του ΚΘΛ κ. Γιάν­νη Κούρ­λα, ο οποί­ος σε­βό­με­νος τους θε­σμούς έχει άρι­στη συ­νερ­γα­σία με τον Δή­μαρ­χο.

 

Λυ­πά­μαι πραγ­μα­τι­κά για την κα­τά­ντια και την Πο­λι­τι­κή του αλη­τεία , η οποία πέ­φτει για άλλη μια φορά στο κενό.

Οι συ­μπα­τριώ­τες μας γνω­ρί­ζουν πολύ καλά τι ση­μαί­νει Σε­βα­σμός στην Αν­θρώ­πι­νη ΑΞΙΑ αλλά και τις ευαι­σθη­σί­ες που επι­δει­κνύ­ει δια­χρο­νι­κά ο Δή­μαρ­χος και οι συ­νερ­γά­τες του, αγνο­ώ­ντας τις φθη­νές πο­λι­τι­κές πρα­κτι­κές που εν αντι­θέ­σει τον δια­κρί­νουν απο την πρώτη ημέρα ανά­λη­ψης των κα­θη­κό­ντων του.

 

Κύριε Χα­ρα­λά­μπη στην Υγειά δεν χω­ρά­νε κόμ­μα­τα και πο­λι­τι­κές και αυτό πρέ­πει να γίνει απο­λύ­τως κα­τα­νοη­τό.

 

Ήρ­θα­τε το­πο­θε­τη­μέ­νος στο νησί της Δη­μο­κρα­τί­ας και της Ελεύ­θε­ρης Έκ­φρα­σης και ΟΧΙ στο νησί της Συ­ντε­χνί­ας και της Ομερ­τά.

 

Να σας υπεν­θυ­μί­σω ότι ορι­στή­κα­τε διοι­κη­τής για να βελ­τιώ­σε­τε την λει­τουρ­γία του ΚΘΛ και όχι να κά­νε­τε πο­λι­τι­κή και να υπη­ρε­τεί­τε πο­λι­τι­κές σκο­πι­μό­τη­τες.

 

Κλεί­νο­ντας, λυ­πά­μαι πραγ­μα­τι­κά που ανα­γκά­ζο­μαι να απα­ντή­σω λόγω της τρα­γω­δί­ας σε τέ­τοιο ύφος, όμως πρέ­πει να απο­κα­τα­στα­θεί η αλή­θεια.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.