Την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών «όχι μόνο κατά των φυσικών, αλλά και των ηθικών αυτουργών αυτής της ελεεινής σκευωρίας, όποιοι και αν είναι αυτοί» προανήγγειλε με ανάρτησή του στο τουίτερ ο βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.
«Τα επιχειρήματα αυτοκαταργήθηκαν μόλις δημοσιεύτηκαν» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος, ενώ, με άλλη ανάρτησή του τόνισε: «Όποιος τόλμησε να ρίξει σκιές στην πολιτική μου διαδρομή, θα υποστεί όλες τις νόμιμες συνέπειες. Έφεραν ανθρώπους με κουκούλες για να κατασκευάσουν ενόχους. Να δοθεί η δικογραφία στη δημοσιότητα».








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.