ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτρεξαν στην Πορτογαλία οι Μαρία και Ραφαέλα Παρδαλού

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΑΡΙΑ-ΡΑΦΑΕΛΑ ΠΑΡΔΑΛΟΥ

Το ευρω­παϊκό πρω­τά­θλημα συλ­λό­γων σε ανώμαλο έδαφος, μια διορ­γά­νωση που γίνεται από το 1962, διε­ξή­χθη την Κυριακή 4 Φεβρουα­ρίου στη Mira της Πορ­το­γα­λίας.

Ο ΑΟ Μυκόνου έλαβε μέρος τόσο στους άνδρες, όπου ήταν νική­τρια ομάδα πέρυσι στο πανελ­λή­νιο πρω­τά­θλημα (Καλλίας, Μαγ­γί­νας, Μίνος) όσο και στις γυναί­κες όπου ήταν 3η (όμως Πανα­θη­ναϊ­κός και Πανελ­λή­νιος δεν θέλησαν να λάβουν μέρος). Στα ομαδικά ο ΑΟ Μυκόνου πήρε τη 19η θέση στους άνδρες και 14η στις γυναί­κες, με τη Sporting της Πορ­το­γα­λίας να επι­κρα­τεί και στις 2 μεγάλες κατη­γο­ρίες.

Στις γυναί­κες σε από­σταση 6.260μ συμ­με­τεί­χαν 75 αθλή­τριες και για τον ΑΟ Μυκόνου οι Ελευ­θε­ρία Πετρου­λάκη (39η), Σταυ­ρούλα Χρυ­σα­ειδή (57η) και οι Ροδί­τισ­σες Μαρία Παρ­δα­λού (70η) και Ραφαέλα Παρ­δα­λού (74η).

Στους άνδρες, σε από­σταση 10.335μ συμ­με­τεί­χαν 115 αθλητές και από ελλη­νι­κής πλευράς οι Χρήστος Καλλίας (56ος), Δήμος Μαγ­γί­νας (64ος), Γιώργος Μίνος (83ος), Ματ­θαίος Ματζιάρ (106ος), Θανάσης Παγου­νά­δης (114ος). Το Πανελ­λή­νιο πρω­τά­θλημα ανω­μά­λου δρόμου γίνεται φέτος και πάλι στην Πηγή Τρι­κά­λων, στις 25 Φεβρουα­ρίου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.