Μακριά από το νησί μας ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του στο 2018 ο ΓΑΣ Ιάλυσος, καθώς την Κυριακή στις 15:00 θα φιλοξενηθεί από τον Πέλοπα Κιάτου για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Η αναμέτρηση είναι η πρώτη μετά από την διακοπή για τις γιορτές, με τους «τοξοβόλους» να έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, αφού θέλουν να δημιουργήσουν ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα, για να πλησιάσουν στην κορυφή.
Ο προπονητής Θανάσης Τερζής έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του μεγάλη συγκέντρωση και αγωνιστική πειθαρχία σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, έτσι ώστε οι αθλητές του να μην βρεθούν προ εκπλήξεων, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά από την διακοπή κανείς δεν ξέρει πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες.
Το ευχάριστο πάντως για τον έμπειρο τεχνικό είναι ότι θα έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του, καθώς εκδόθηκαν τα δελτία των Ρόλαντ Κόλλα και Άγγελου Χειμωνέττου με τον Θανάση Τερζή να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, σε αντίθεση με τον Στεφάν Λεματαγιέ του οποίου δεν εκδόθηκε το δελτίο.
Παράλληλα δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες το μεσημέρι, με ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και ασκήσεις ταχυτήτων και θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί, με τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής και ασκήσεις ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η αποστολή του ΓΑΣ Ιάλυσος θα αναχωρήσει για την Αθήνα σήμερα το απόγευμα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ