Στο πλαίσιο συνεργασίας με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και η Marketing Greece υλοποιούν μια σειρά δράσεων για την προώθηση των προορισμών της Περιφέρειας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ανάπτυξη περιεχομένου και αξιοποίηση της κοινότητας του Discovergreece.com, που ξεπερνά τα 650.000 μέλη.
Σήμερα, η αυθεντική και συναρπαστική Κάλυμνος αποκαλύπτεται μέσα από τις σελίδες της ψηφιακής πλατφόρμας της Marketing Greece, Discovergreece.com, και μας προσκαλεί σε μια απόδραση πέρα από τα συνηθισμένα.
Το διάσημο νησί των σφουγγαράδων είναι ένας τόπος με μακραίωνη ιστορία. Αρχαίοι ναοί, βυζαντινά μνημεία και χαρακτηριστικά κτίρια ιταλικής αρχιτεκτονικής συνθέτουν ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο. Φυσική ομορφιά με το φιορδ των “Εσπερίδων” να κλέβει την παράσταση, υπέροχες παραλίες, μαγευτικά σπήλαια και γραφικοί οικισμοί που προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Δωρική γαστρονομία, με λιτή και απλή κουζίνα, ικανή να ανταμείψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Παράλληλα, η Κάλυμνος ανεβάζει την αδρεναλίνη και αποτελεί τον παράδεισο των τολμηρών, με περισσότερες από 1300 σηματοδοτημένες διαδρομές αναρρίχησης και με το Διεθνές Καταδυτικό Φεστιβάλ να μετατρέπουν το νησί στον ιδανικό εναλλακτικό προορισμό για τους λάτρεις της περιπέτειας. Έτοιμη να προσφέρει αμέτρητες συγκινήσεις, η Κάλυμνος αποκαλύπτει απλόχερα τους θησαυρούς της και μας προκαλεί να ανακαλύψουμε την αυθεντική ψυχή της Ελλάδας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ