Τοπικές Ειδήσεις

Πρόσληψη ειδικού συνεργάτη του δημάρχου Ρόδου σε θέματα φωτισμού

Με απόφαση, που εξέδωσε χθες ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, εγκρίθηκε η δημοσίευση περίληψης απόφασης διορισμού Ειδικού Συνεργάτη του δημάρχου Ρόδου σε θέματα φωτισμού.
Πιο συγκεκριμένα με την 6516/08.11.2018 απόφαση του δημάρχου Ρόδου, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του ν. 3584/2007 όπως ισχύει, και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 280 του ν. 3852/2010 προσλαμβάνεται ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, κάτοχος διπλώματος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ως ειδικός συνεργάτης του δημάρχου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Ο ως άνω ειδικός συνεργάτης θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες γραπτά ή προφορικά για θέματα σχετικά με το σχεδίασμά φωτισμού και τις ενεργειακές αποδόσεις κτιρίων και εν γένει ηλεκτρολογίας του Δήμου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου