ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Δουλειά και χαμηλά οι τόνοι

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Την προσοχή τους στην ομάδα του ΠΑΟ Βάρδας την οποία θα υπο­δε­χθούν το Σάββατο στις 14:00 στο δημο­τικό στάδιο, στο παι­χνίδι που θα ανοίξει την αυλαία της 11ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας στον 6ο όμιλο, έχουν στρέψει στον Διαγόρα.

Ο «γηραιός» απέ­δειξε και στο παι­χνίδι της προη­γού­με­νης αγω­νι­στι­κής με τον Αστέρα Αμα­λιά­δας ( επι­κρά­τησε με σκορ 2-0), ότι έχει αφήσει ορι­στικά πίσω του το… κακό φεγγάρι στο οποίο βρι­σκό­ταν, επι­στρέ­φο­ντας δυνα­μικά στην διεκ­δί­κηση του τίτλου ανε­βαί­νο­ντας στην 2η θέση του πίνακα.

Πάντως οι άνθρω­ποι της ομάδας θέλουν να μετριά­σουν τον ενθου­σια­σμό που υπάρχει στο περι­βάλ­λον του Διαγόρα, έτσι ώστε οι ποδο­σφαι­ρι­στές να παρα­μεί­νουν συγκε­ντρω­μέ­νοι στις υπο­χρε­ώ­σεις τους.

Ο προ­πο­νη­τής Πέτρος Ρου­τζιέ­ρης και η διοί­κηση ζήτησαν από τους αθλητές τους να συνε­χί­σουν την εντα­τική δουλειά έτσι ώστε να βελ­τιω­θούν κι άλλο, δια­τη­ρώ­ντας χαμηλά τους τόνους καθώς το πρω­τά­θλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και τίποτα δεν έχει κριθεί.

Το μυαλό όλων στον «γηραιό» θα πρέπει να στραφεί στον ΠΑΟ Βάρδας έτσι ώστε ο σύλ­λο­γος να κατα­κτή­σει ακόμα μία νίκη, διευ­ρύ­νο­ντας το σερί τους.

Η προ­ε­τοι­μα­σία της ομάδας συνε­χί­στηκε χθες το μεση­μέρι, με τον Πέτρο Ρου­τζιέρη μετά από το απα­ραί­τητο ζέσταμα να δίνει εντολή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις φυσικής κατά­στα­σης και τακτι­κής, όπως και αγω­νι­στικά παι­χνί­δια στην κατοχή και την κυκλο­φο­ρία της μπάλας.

Οι προ­πο­νή­σεις των ποδο­σφαι­ρι­στών του Διαγόρα θα είναι καθη­με­ρι­νές έως και την Παρα­σκευή που θα ολο­κλη­ρω­θεί η προ­ε­τοι­μα­σία με τις τελευ­ταίες λεπτο­μέ­ρειες της τακτι­κής και ασκή­σεις ενερ­γο­ποί­η­σης των ποδο­σφαι­ρι­στών.

Ως γνωστόν ο Πέτρος Ρου­τζιέ­ρης δεν υπο­λο­γί­ζει στις υπη­ρε­σίες του Γιώργου Κρη­τι­κού που τραυ­μα­τί­στηκε στο παι­χνίδι με τον Αστέρα Αμα­λιά­δας. Ο έμπει­ρος κεντρι­κός αμυ­ντι­κός υπέστη ρήξη πρό­σθιου χιαστού με τις πλη­ρο­φο­ρίες να ανα­φέ­ρουν ότι προς το τέλος της εβδο­μά­δας θα περάσει την πόρτα του χει­ρουρ­γείου για να απο­κα­τα­στα­θεί ο τραυ­μα­τι­σμός, που θα τον αφήσει εκτός αγω­νι­στι­κής δράσης έως το τέλος της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπό­λοι­ποι ποδο­σφαι­ρι­στές είναι ετοι­μο­πό­λε­μοι και υπο­λο­γί­ζο­νται από τον νεαρό τεχνικό.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.