ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προπονητικό σεμινάριο σε Ροδίων Παιδεία και «τέντα»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΟΛΕΙ

Ο Σύν­δε­σμος Ελ­λή­νων Προ­πο­νη­τών Πε­το­σφαί­ρι­σης σε συ­νερ­γα­σία με την Ε.Ο.ΠΕ. (Τμήμα Ανά­πτυ­ξης) και την Το­πι­κή Επι­τρο­πή Δω­δε­κα­νή­σου διορ­γα­νώ­νει σε­μι­νά­ριο στην Ρόδο, το Σάβ­βα­το 7 Νο­εμ­βρί­ου και την Κυ­ρια­κή 8 Νο­εμ­βρί­ου 2015.

Στο σε­μι­νά­ριο θα μι­λή­σουν οι κ. Λε­ω­νί­δας Κα­ρα­ΐ­σκος, τε­χνι­κός σύμ­βου­λος της ΕΟΠΕ και Σω­τή­ρης Δρί­κος, ομο­σπον­δια­κός προ­πο­νη­τής, ενώ μετά το τέλος του θα γίνει και τουρ­νουά μίνι βόλεϊ στο κλει­στό γή­πε­δο του Δια­γό­ρα.

ΑΝΑ­ΛΥ­ΤΙ­ΚΟ ΠΡΟ­ΓΡΑΜ­ΜΑ ΣΕ­ΜΙ­ΝΑ­ΡΙΟΥ:

ΑΜ­ΦΙ­ΘΕ­Α­ΤΡΟ ΑΡ­ΧΙ­ΜΗ­ΔΗΣ ΕΚ­ΠΑΙ­ΔΕΥ­ΤΗ­ΡΙΩΝ ΡΟ­ΔΙΩΝ ΠΑΙ­ΔΕΙΑ

Σάβ­βα­το 7 Νο­εμ­βρί­ου 2015

ΩΡΑ: 11:00-13:30

Ομι­λη­τής ΚΑ­ΡΑΙ­ΣΚΟΣ ΛΕ­Ω­ΝΙ­ΔΑΣ (MSc. Προ­πο­νη­τής ακα­δη­μιών Βόλεϊ. Τε­χνι­κός Σύμ­βου­λος Ανά­πτυ­ξης ΕΟΠΕ)

ΘΕΜΑ : Προ­πό­νη­ση σε παι­διά 6-12 ετών (θε­ω­ρη­τι­κό) – Ψυ­χο­κι­νη­τι­κή αγωγή – Συ­ναρ­μο­στι­κές ικα­νό­τη­τες – Τε­χνι­κές Βόλεϊ – παι­χνί­δια Βόλεϊ (2Χ2, 3Χ3, 4Χ4)

ΩΡΑ : 15:00 – 19:00

Ομι­λη­τής ΔΡΙ­ΚΟΣ ΣΩ­ΤΗ­ΡΗΣ ( Ομο­σπον­δια­κός Προ­πο­νη­τής)

ΘΕΜΑ : Ει­σα­γω­γή στην αγω­νι­στι­κή μορφή στην Πε­το­σφαί­ρι­ση (θε­ω­ρη­τι­κό)

Δομή και αγω­νι­στι­κοί δεί­κτες της Πε­το­σφαί­ρι­σης (θε­ω­ρη­τι­κό)

ΚΛΕΙ­ΣΤΟ ΓΥ­ΜΝΑ­ΣΤΗ­ΡΙΟ ΔΙΑ­ΓΟ­ΡΑ ΡΟΔΟΥ

Κυ­ρια­κή 8 Νο­εμ­βρί­ου 2015

ΩΡΑ : 09:00-10:30

Ομι­λη­τής ΚΑ­ΡΑΙ­ΣΚΟΣ ΛΕ­Ω­ΝΙ­ΔΑΣ

ΘΕΜΑ : Πρα­κτι­κό μά­θη­μα σε παι­διά δη­μο­τι­κού σχο­λεί­ου

ΩΡΑ : 10:30-12:30 Τουρ­νουά μίνι Βόλεϊ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.