ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημήτρης Σταματιάδης: «Η ΕΦΟΑ στήριξε και στηρίζει την ανάπτυξη του νησιωτικού τένις»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Τενις- Δημητρης Σταματιάδης
Μέγεθος γραμμάτων

Ο πρό­ε­δρος της Ελ­λη­νι­κής Φί­λα­θλης Ομο­σπον­δί­ας Αντι­σφαί­ρι­σης Δη­μή­τρης Στα­μα­τιά­δης βρέ­θη­κε στο νησί μας και πα­ρα­κο­λού­θη­σε το I.T.F. Junior Rhodes Cup που διε­ξή­χθη στις εγκα­τα­στά­σεις του Ρο­δια­κού Ομί­λου Αντι­σφαί­ρι­σης.

Ο πρό­ε­δρος της Ομο­σπον­δί­ας, με αφορ­μή την ολο­κλή­ρω­ση της διορ­γά­νω­σης, εξέ­δω­σε την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση:

«Η ΕΦΟΑ στή­ρι­ξε και στη­ρί­ζει την ανά­πτυ­ξη του νη­σιω­τι­κού τένις! Μετά το ‘’Davis Cup’’ της Κρή­της και τα από­λυ­τα πε­τυ­χη­μέ­να διε­θνή πρω­τα­θλή­μα­τα της Μυ­τι­λή­νης και της Κα­λύ­μνου ολο­κλη­ρώ­θη­κε με επί­σης τε­ρά­στια επι­τυ­χία στη Ρόδο το Rhodes Cup Juniors 2021 της Πα­γκό­σμιας Ομο­σπον­δί­ας.

Πολλά συγ­χα­ρη­τή­ρια σε όλες και όλους που βο­ή­θη­σαν για το άρι­στο απο­τέ­λε­σμα των διορ­γα­νώ­σε­ων.

Η στή­ρι­ξη των διορ­γα­νώ­σε­ων από τον υφυ­πουρ­γό και τον γε­νι­κό γραμ­μα­τέα Αθλη­τι­σμού, τον πε­ρι­φε­ρειάρ­χη και τις Το­πι­κές Αρχές, η στα­θε­ρή στό­χευ­ση της ΕΦΟΑ στη στή­ρι­ξη και πε­ραι­τέ­ρω ανά­πτυ­ξη του τένις στα νησιά μας και κυ­ρί­ως η διά­θε­ση και το με­ρά­κι των αν­θρώ­πων των νη­σιω­τι­κών σω­μα­τεί­ων μας έχουν ήδη κα­τα­στή­σει τα νησιά μας ση­μείο ανα­φο­ράς στον Πα­γκό­σμιο τε­νι­στι­κο χάρτη με προ­φα­νή τα οφέλη των το­πι­κών κοι­νω­νιών και απο­τε­λούν την κα­λύ­τε­ρη δια­φή­μι­ση για τον ελ­λη­νι­κό του­ρι­σμό και την χώρα μας!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.