Τοπικές Ειδήσεις

Μιχάλης Λουλούς: 46 Χρόνια Νέα Δημοκρατία

Η ΝΔ είναι συνυφασμένη με την ενότητα,τη λογική και την υπευθυνότητα, όραμα της οι μεγάλες αποφάσεις που εδραίωσαν τη δημοκρατία και διαμόρφωσαν την ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας.Η ΝΔ είναι η φωνή της λογικής και της υπευθυνότητας, είναι η παράταξη που οραματίστηκε μια μεγάλη Ελλάδα .
Στη νεότερη ιστορία της χώρας είναι έντονο το αποτύπωμα της ΝΔ. Επιτεύχθηκε η αποκατάσταση της   Δημοκρατίας, από τον ηγέτη  Κωνσταντίνο Καραμανλή και η ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση της χώρας. Κατά τις περιόδους που η Ν.Δ. βρισκόταν στην εξουσία απώτερος σκοπός των κυβερνώντων ήταν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις που διαμόρφωσαν της χώρας του σήμερα.
Μια χώρα που πάρα τις αδυναμίες και τις ελλείψεις συγκαταλέγεται στα ποιο σύγχρονα κράτη του κόσμου. Μια κοινωνία βασισμένη στις αρχές του φιλελευθερισμού που στηρίζει την ελεύθερη οικονομία, το κράτος δικαίου, την δημοκρατία, τις ίσες ευκαιρίες για όλους.
Η ΝΔ είναι ο φορέας που έδωσε μάχες ώστε να εγγυηθεί την κοινωνική ειρήνη και την εθνική συμφιλίωση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου