ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαδημοτική συνεργασία Δήμων Καλυμνίων, Λέρου και Τήλου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
34

Μετά από σχετική πρό­σκληση του Συμ­βου­λίου της Ευρώπης προς τον Δήμο Καλύ­μνου, ο Δήμαρ­χος Ιωάννης Γαλου­ζής βρέθηκε στην Αθήνα στις 2-10-2017 συνο­δευό­με­νος από τον Αντι­δή­μαρχο Μικέ Ρήγα, προ­κει­μέ­νου να παρα­στεί σε συνά­ντηση με αντι­κεί­μενο τις Δια­δη­μο­τι­κές συνερ­γα­σίες .

Μετά από αίτημα του Υπουρ­γείου Εσω­τε­ρι­κών, η δράση αυτή πρό­κει­ται να εφαρ­μο­στεί στο­χευ­μένα στους νησιω­τι­κούς Δήμους Καλύ­μνου Λέρου και Τήλου και σχε­τί­ζε­ται με την παροχή συμ­βου­λών επί της Πολι­τι­κής, για την κατα­νομή και άσκηση αρμο­διο­τή­των στους νησιω­τι­κούς Δήμους.

Στην πρώτη αυτή συνά­ντηση τέθηκε το γενικό πλαίσιο συνερ­γα­σίας των τριών Δήμων, ενώ τα επόμενα στάδια της δράσης περι­λαμ­βά­νουν την ανάλυση αναγκών Δια­δη­μο­τι­κής Συνερ­γα­σίας, την ανά­πτυξη ικα­νο­τή­των (capacity building) καθώς και την ανά­πτυξη Σχεδίων Δια­δη­μο­τι­κής Συνερ­γα­σίας.

.kalymnos-news.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.