Σε συνάντηση που έγινε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, η ΟΣΥΠΑ ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Fraport ότι συνεχίζει τους αγώνες της και σε νομικό επίπεδο, με προσφυγές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο ΣτΕ.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3/10/15 και ώρα 15:30 στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία», μετά από αίτημα της Fraport, συνάντηση του Δ.Σ της γερμανικής εταιρείας με το προεδρείο της ΟΣΥΠΑ και το Δ.Σ. του τοπικού σωματείου εργαζομένων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στη συνάντηση το προεδρείο της ΟΣΥΠΑ ενημέρωσε για τους λόγους για τους οποίους εναντιώνεται στην όλη διαδικασία, την οποία θεωρεί καταστροφική για τη χώρα μας. Τονίστηκε δε ότι αφού τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι η «επένδυση» δεν είναι συμφέρουσα ούτε για το ελληνικό κράτος ούτε για τους ίδιους, όχι μόνο δεν τους θεωρούμε επενδυτές αλλά κατακτητές που στοχεύουν αλλού και όχι στην πραγματική ανάπτυξη των αεροδρομίων.

Η ΟΣΥΠΑ ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Fraport ότι συνεχίζει τους αγώνες της και σε νομικό επίπεδο με προσφυγές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο ΣτΕ. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την επιθυμία των εκπροσώπων της Fraport για επανάληψη της συνάντησης στο «άμεσο μέλλον».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ