Μετά από αρκετές εβδομάδες προσεκτικής αναζήτησης, ο προπονητής του Διαγόρα Βατίου, Γιάννης Καμπούρης, βρήκε τους πρώτους τέσσερις ποδοσφαιριστές που έκρινε ικανούς να ανταποκριθούν στα ζητούμενά του και να υποστηρίξουν το πλάνο του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τη φανέλα των «κυανέρυθρων» της Νότιας Ρόδου θα φορέσει ο μέσος Γιώργος Κανάρης, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών του Διαγόρα, για να αγωνιστεί στη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τα χρώματα της Σπάρτης και στη συνέχεια στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών, όπου σπούδαζε.
Επιπλέον, στο δυναμικό των Βατενών εντάχθηκαν ο Δημήτρης Ζαχαριάς, που ανήκε μέχρι πρότινος στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας, τον Γιώργο Νικήτα από την Ομόνοια Γενναδίου και τον Σταμάτη Διακανθό από τον Διγενή.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Διαγόρα Βατίου συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι, με τα προβλήματα του Γιάννη Καμπούρη να περιορίζονται στον Άλμπερτ Ρούσσο, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του (αναμένεται να επανέλθει στις αρχές της νέας εβδομάδας), καθώς και στον Κωνσταντίνο Κωστάκη, που υπέστη διάστρεμμα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ