ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λ. Αυγενάκης: Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την πραγματικότητα αυτό που παρουσιάζει η κυβέρνηση

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Μι­λώ­ντας στον Realfm 97,8 και την εκ­πο­μπή του Νίκου Χα­τζη­νι­κο­λά­ου, ο Λευ­τέ­ρης Αυ­γε­νά­κηςανέ­φε­ρε ότι δεν έχει απο­λύ­τως καμία σχέση με την πραγ­μα­τι­κό­τη­τα η βελ­τιω­τι­κή ει­κό­να της χώρας που πα­ρου­σιά­ζει η κυ­βέρ­νη­ση.

“Σε αυτήν την ωραία Ελ­λά­δα που θέλει να πα­ρου­σιά­σει ο κ. Τσί­πρας και οι συ­νερ­γά­τες του, εμείς απα­ντού­με με το εξής στοι­χείο το οποίο είναι απο­λύ­τως πραγ­μα­τι­κό, μέχρι τέλος του χρό­νου κατά μέσο όρο το κάθε ελ­λη­νι­κό νοι­κο­κυ­ριό θα κα­τα­βά­λει πε­ρί­που 6.000 ευρώ για να κα­λύ­ψει τις ει­σφο­ρές και τους φό­ρους που έφερε αυτή η κυ­βέρ­νη­ση… 2,5 με 3 συ­ντά­ξεις λι­γό­τε­ρες θα λαμ­βά­νει ο κάθε συ­ντα­ξιού­χος από αυτές που λάμ­βα­νε λίγο πριν”, δή­λω­σε με­τα­ξύ άλλων ο Γραμ­μα­τέ­ας Πο­λι­τι­κής Επι­τρο­πής της ΝΔ και πρό­σθε­σε:

“Άρα, αντι­λαμ­βα­νό­μα­στε δεν έχει απο­λύ­τως καμία σχέση με την πραγ­μα­τι­κό­τη­τα αυτό που πα­ρου­σιά­ζει η κυ­βέρ­νη­ση… Δεν είναι έτσι τα πράγ­μα­τα”.

Ο κ. Αυ­γε­νά­κης ση­μεί­ω­σε ότι “έχου­με κα­θη­με­ρι­νά πε­ρί­που 1.400 πλει­στη­ρια­σμούς. Έχου­με μία στάση πλη­ρω­μών του κρά­τους σε υπο­χρε­ώ­σεις προς τρί­τους και την ίδια στιγ­μή έχου­με μια ‘αφαί­μα­ξη’ του ελ­λη­νι­κού νοι­κο­κυ­ριού και των μι­κρο­με­σαί­ων επι­χει­ρή­σε­ων”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.