Αμέσως μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων και της αγγειοπλαστικής στην οποία υποβλήθηκε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης, θεσμικοί παράγοντες και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εξέφρασαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά του.

Ειδικότερα, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νικόλαο Βούτση επισκέφθηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας οι υπουργοί κ.κ. Πάνος Καμμένος, Δημήτρης Βίτσας και Παύλος Πολάκης, καθώς και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Παράλληλα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του, τις ευχές τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, όπως και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση διεβίβασαν στον Πρόεδρο της Βουλής νυν και πρώην υπουργοί, βουλευτές και περιφερειάρχες, μεταξύ των οποίων και η Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ρένα Δούρου.

Ταχεία επάνοδο στα καθήκοντά του ευχήθηκαν επίσης στον κ. Βούτση οι πρώην Πρόεδροι της Βουλής κ.κ. Δημήτριος Σιούφας, Φίλιππος Πετσάλνικος, Βύρων Πολύδωρας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όπως και το σύνολο των μελών του Προεδρείου της Βουλής.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ