Ειδήσεις

Εχουν διαρραγεί οι σχέσεις μεταξύ Χατζηδιάκου και Παρδαλού – Δεν λένε ούτε “καλημέρα”!

Παραμένει σταθερός μέχρι και σήμερα, στην αρχική του απόφαση να παραιτηθεί αλλά να μην ανεξαρτητοποιηθεί από την πλειοψηφία, ο τέως αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου Ρόδου κ. Στέργος Παρδαλός –αν και συνεχίζει να δραστηριοποιείται στην εκλογική του περιοχή, που είναι ο Αρχάγγελος.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε χτες στην «δημοκρατική», ο κ. Παρδαλός δεν μιλάει πια με τον κ. Φώτη Χατζηδιάκο, αλλά ούτε και συμμετέχει στις συνεδριάσεις της πλειοψηφίας: «Παραμένω δημοτικός σύμβουλος. Είμαι εκλεγμένος στον Αρχάγγελο, οπότε ασχολούμαι με την εκλογική μου περιοχή. Θα έλεγα ότι ασχολούμαι πιο έντονα τώρα με τα προβλήματα του τόπου μου. Το τελευταίο διάστημα δεν συμμετέχω στις συνεδριάσεις της πλειοψηφίας. Δεν έχω απομακρυνθεί, βέβαια, καθώς έχω αποφασίσει να παραμείνω δημοτικός σύμβουλος, επειδή σέβομαι αφενός την επιλογή που είχα κάνει και αφετέρου, τους ψηφοφόρους μου, τους ανθρώπους που με εξέλεξαν –πιθανότητα στήριξαν εμένα, επειδή ήθελαν να στηρίξουν τον κ. Χατζηδιάκο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου, να σταθώ απέναντι και να ξεκινήσω να κάνω αντιπολίτευση σε συναδέλφους με τους οποίους διατηρώ άριστες σχέσεις. Θα παραμείνω στην παράταξη μέχρι το τέλος της θητείας και μετά…. βλέπουμε» όπως είπε.
Ο ίδιος ο δήμαρχος πάντως, δεν του έχει ξαναμιλήσει: «Δεν έχουμε πλέον επαφές με τον κ. δήμαρχο – δεν έχουμε μιλήσει από τότε που παραιτήθηκα από αντιδήμαρχος», τόνισε ο κ. Παρδαλός.

Το αποχετευτικό του Αρχαγγέλου και οι εκδηλώσεις που σχεδιάζονται
Αναφερόμενος ο κ. Παρδαλός στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή του Αρχαγγέλου με το αποχετευτικό, τόνισε:
«Το ζήτημα δεν έχει λήξει. Τα προβλήματα με το αποχετευτικό παραμένουν τα ίδια. Είχα συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, τον οποίο προσκάλεσα στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου στον Αρχάγγελο, που θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου 2017, με μοναδικό θέμα το αποχετευτικό ώστε να παραβρεθεί. Είναι μια μεγάλη πληγή για την κοινωνία και πρέπει να βρεθεί λύση. Ο κ. Χατζημάρκος, είναι δραστήριος και ξέρω ότι μπορούμε να βρούμε μία λύση για το πρόβλημα αυτό που μας ταλανίζει. Φέτος ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα και με την λειψυδρία, αλλά και από την άλλη, οι βλάβες συνεχίζονται. Την περασμένη εβδομάδα, είχα μια συνάντηση και με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ κ. Αλέξανδρο Μανωλάκη για το θέμα, προκειμένου να γίνουν κι άλλες γεωτρήσεις στην περιοχή. Το θετικό στοιχείο, είναι ότι τα Στεγνά θα πάρουν νερό από το Φράγμα. Αυτό θα βοηθήσει πολύ το δίκτυο των γεωτρήσεων. Οι βλάβες είναι πολύ σοβαρές και σε μερικά σημεία η ΔΕΥΑΡ έκανε μερικές παρεμβάσεις. Ωστόσο το πρόβλημα δεν λύνεται έτσι….»
Ο κ. Παρδαλός, δήλωσε ακόμη πως προγραμματίζει σε συνεργασία με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Άρη έναν φιλικό αγώνα με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, που θα γίνει στο γήπεδο Αρχαγγέλου: «Τα έσοδα, θα διατεθούν στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπως είχαμε κάνει με την δωρεά ενός απινιδωτή πέρσι. Παράλληλα, μέσα στον Σεπτέμβριο, διοργανώνουμε μια ενημερωτική ημερίδα για τους σεισμούς με καλεσμένο τον καθηγητή, κ. Ευθύμιο Λέκκα. Η εκδήλωση – ομιλία θα γίνει στην αίθουσα του γυμνασίου, με ομιλητές παιδιά από τον Αρχάγγελο που έχουν σπουδάσει γεωλογία. Παράλληλα, σχεδιάζουμε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αρχαγγέλου στην Τεργέστη, την 25η Μαρτίου 2018 ώστε να λάβουμε μέρος σε εκεί πολιτιστικές εκδηλώσεις της ελληνικής μειονότητας» όπως ανέφερε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου