Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα περιοδειών του υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου και μέλους της πολιτικής επιτροπης της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Παππά.

Πιο αναλυτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ-ΔΕΥΤΕΡΑ 05.09.15 -Πάτμος
ΔΕΥΤΕΡΑ 07.09.15 -Πάτμος, Λειψοί, Λέρος
ΤΡΙΤΗ 08.09.15 -Λέρος, Κάλυμνος
ΤΕΤΑΡΤΗ 09.09.15 -Κάλυμνος, Κως
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.09.15 -Κως, Ρόδος

* Σημειώνεται ότι τα γραφεία του κ. Ιωάννη Παππά μεταφέρθηκαν στην οδό Αυστραλίας 50, στον 1ο όροφο.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22410-25045

ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ
Στην Πάτμο ο κ. Παππάς είχε επαφές με στελέχη της Ν.Δ. και φορείς, τον δήμαρχο του νησιού ενώ συναντήθηκε με τους πολίτες και παραβρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το πνευματικό κέντρο Πάτμου με την αρωγή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τις Φιλαρμονικές της Κω και των Καλυθιών.
Σε δήλωσή του ο κ. Παππάς αναφέρει: “Το μήνυμα αυτών των εκλογών είναι ένα: εμείς οι Δωδεκανήσιοι ΑΥΤΟΥΣ τους επτά μήνες διακυβέρνησης των Σύριζα – ΑΝΕΛ περάσαμε πολλά, είδαμε να χάνονται τα κεκτημένα ετών εν μία νυκτί, για τα οποία δώσαμε τόσες μάχες.
Θέλουμε την ανάπτυξη και την σταθερότητα της οικονομίας για να επανακάμψει ο τουρισμός, το εμπόριο και ο πρωτογενής τομέας, αφού αποτελούν τον βασικό μοχλό κίνησης της τοπικής οικονομίας των νησιών μας.
Η Ν.Δ. δεν δεσμεύεται με ψεύτικα λόγια. Θα κάνει πράξη όσα χρειάζονται για να βγει από το αδιέξοδο η χώρα με σωστούς χειρισμούς και με πρόγραμμα”.

Ιωάννης Παππάς
Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου και
μέλος της πολιτικής επιτροπης της ΝΔ
Οικονομολόγος

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ