Ρεπορτάζ

Ειδικός σύμβουλος στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Κ2 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ο Δημήτρης Σκιαδάς

Την πρόσληψη του Δημητρίου Σκιαδά του Βασιλείου, κατοίκου Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, καθηγητή στο Τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παν/μιου Μακεδονίας ως ειδικού συμβούλου του προέδρου Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού Κ2 Α.Ε. κ. Γιώργου Χατζημάρκου ανακοίνωσε προχθές στην Διαύγεια ο τελευταίος.
Η πρόσληψη ορίζεται με καθεστώς μερικής απασχόλησης, ορισμένου χρόνου για τη διάρκεια της θητείας του προέδρου Δ.Σ., εκτός αν προηγηθεί καταγγελία της.
Το αντικείμενο αφορά στην επικουρία του προέδρου Δ.Σ. σε θέματα δημόσιας διοίκησης και αναπτυξιακής πολιτικής στην τοπική αυτοδιοίκηση, και ειδικότερα σε θέματα σχεδιασμού και εφαρμογής δημόσιων πολιτικών, μέσω έργων και προγραμμάτων, με βάση το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό θεσμικό και νομικό πλαίσιο, σύμφωνα με τους προβλεπόμενους σκοπούς στο Καταστατικό του Αναπτυξιακού Οργανισμού Κ2 Α.Ε., στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Η μηνιαία αμοιβή του ειδικού συμβούλου ορίζεται σε ποσό 1.000 € (μικτά) και θα βαρύνει τους ιδίους πόρους της εταιρείας.
Ο κ. Σκιαδάς είναι από τα εμπειρότερα στελέχη σε θέματα δημόσιας διοίκησης στη χώρα, με μεγάλη επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία σε εθνικούς οργανισμούς.
Είχε ενταχθεί το έτος 2014 στην ομάδα διοίκησης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ως εκτελεστικός γραμματέας και η θητεία του υπήρξε παραγωγική κατά γενική ομολογία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου