Το μέλος της διοίκησης του Ροδίων Άθλησις, Μάνος Νικολιδάκης, μίλησε μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης της Α2 Ανδρών στην ιστοσελίδα της ομάδας, καταθέτοντας την πολύτιμη γνώμη του για το πρόγραμμα στο φετινό πρωτάθλημα, απευθύνοντας παράλληλα κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια του συγκροτήματος του Νίκου Αντωνιάδη και φέτος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάνος Νικολιδάκης:

-Πιστεύετε ότι είναι σημαντικό το πότε παίζει το Ροδίων Άθλησις με κάθε ομάδα και πως σας φαίνεται για την ομάδα η σειρά των αγώνων;

«Κατά την ταπεινή μου γνώμη η σειρά των αγώνων έχει τη δική της σημασία. Σίγουρα όλοι παίζουν με όλους, στην προκειμένη περίπτωση όμως η ομάδα Α που ενδεχομένως αντιμετωπίσουμε την 1η αγωνιστική, να παρουσιαστεί λιγότερο έτοιμη σε σχέση με τις υπόλοιπες. Εν κατακλείδι θεωρώ την κλήρωση αρκετά καλή με ανταγωνισμό και πάνω σε ένα αρμονικό οικονομικό πλαίσιο, χωρίς «βαριά» ταξίδια στο ξεκίνημα».

-Ακόμα δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ροδίων στην πρεμιέρα, όμως πόσο σημαντικό για την συνέχεια είναι να γίνει μια καλή «εκκίνηση» από την ομάδα τις πρώτες αγωνιστικές;

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, λέει ο λαός και θα ενστερνιστώ αυτή τη ρήση. Όντας πιο έτοιμη και έμπειρη σαν ομάδα σε σχέση με πέρυσι, έχουμε τα φόντα για ένα καλό ξεκίνημα».

Επίσης, ο Μάνος Νικολιδάκης πρόσθεσε: «Μια θερμή παράκληση, ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών, γεμίζοντας το κλειστό του Ροδίων Παιδεία σε όλους τους αγώνες».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ